Människor asså...

Så mycket jag vill skriva. Men människor är så jävla känsliga. Skriver jag det ena så blir den personen sur, skriver jag det andra så blir en annan person sur, och skriver jag det tredje så blir väl alla sura? Pallar inte starta bråk, så jag väljer att inte skriva något av de sakerna :)

Jag fattar inte varför människor ska vara så känsliga, så överdriva, så töntiga? Jag är fan bra glad över att man går i skolan för att lära sig saker och inte för att skaffa kompisar. Lite mer än ett år kvar, det klarar jag. Nemas problemas! Med kompisar eller utan, va spelar de för roll? Har som sagt varit mobbad av en hel jävla årskurs, nog klarar jag av att en liten störande person hatar en och försöker få alla andra på sin sida :) Jag lägger mig inte i deras val, de får vara med vem de vill vara med. Har ju alltid mobilen och en bra bok på rasterna ;) Vet att jag sa att jag skulle försöka umgås mer med de andra i klassen. Men vad jag har hört så läser så gott som hela min klass min blogg, så då borde alltså någon ha läst det inlägget också och skvallrat för de andra, och jag kan inte påstå att någon har försökt uppmuntra mig att forsätta försöka. Inte ett enda hej, inte ens ett leende. Ne, så om ingen annan orkar anstränga sig, varför ska jag göra de? Vill de inte lära känna mig så tänker inte jag slösa tid på det heller :) Jag klarar mig själv, nemas problemas :)

Kom iaf hem för ett litet tag sen. Skulle boka tid i tvättstugan, men nyckeln funkade inte! Så Rickard får fixa det när han kommer hem :) Zingo höll på att mjaoa som ett cp när jag kom hem, så jag blev galen på honom och "slängde ut" honom genom fönstret (han kan gå utanför fönstret asså, men inte på marken) så då blev det äntligen tyst på honom! Tänkte ta en promenad med honom men de håller på med massa maskiner här utanför så han skulle bara bli rädd. Nu tänkte jag nörda lite the sims :D
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0