Sova =)

Jag pallrade mig iväg iaf, och det var det värt! Lärde mig massa idag :D Så dagen vill ha är Svenskt teckenspråkslexikon för ca 600 kr, någon som vill köpa de till mig? :)



Kom hem för ett tag sen. Har varit ute på en snabbis med Dharma och suttit och hållt på med min skärm. Den har blivit jättekonstig :S Om man stänger av skärmen (som jag alltid gör på natten) och man sen ska sätta på den igen när man startar datorn så funkar den i typ 1 sekund och sen blir den svart igen :S Håller på så skitlänge, sen om man har tur så funkar den.. tur att vi har en extraskärm om det skulle behövas! Men jag gillar ju min skärm som jag har :(

Ne, nu måste jag ta och äta någonting, är sjukt hungrig! Sen är det läggdags. Har ju värsta sovmorgonen imorgon för engelskan är inställd (eller, de som har tal ska gå, men jag har ju redan gjort det ;)) så jag börjar halv 2 med psykologi, den första och enda lektion imorgon alltså. Men jag ska även få min skiva med vår dokumentärfilm och 1-minutsfilm, det är väl mest därför jag åker till skolan imorgon ;)
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0