Detta fält måste fyllas i

Hej hej =)
Blev ingen donken, Rickard såg så trött ut, så vi käkade Bill´s pan pizza istället ;P Sen hade han köpt mig en stor Marabouchoklad och en bok till mig, så jag blev glad :D "Min förlorade Oskuld" heter den, den verkar fett bra ^^


Efter ett telefonsamtal mitt i natten sitter Kate plötsligt på ett flygplan, iklädd pyjamas och vinterjacka, på väg hem till sin barndomsstad. Anledningen är Jake Sharpe, en av musikvärldens starkast lysande stjärnor - och Kates ex-pojkvän.

För elva år sedan försvann han spårlöst, och hördes inte av förrän hans låtar, som uteslutande handlar om Kate, började spelas i radio. Nu har han äntligen kommit hem till deras lilla stad i Vermont, och Kate har chansen att konfrontera honom för åratal av utdragen och långt ifrån privat hjärtesorg.

Kate fyller snart trettio, men enda sättet för henne att leva ett fullt liv som en välanpassad vuxen är att göra ett återbesök i tonåren, vilket sätter mycket på spel både för henne själv och hennes närstående. Hur ska hon balansera mellan en oavslutad kärlek och att ställa saker till rätta för alla dem som Jake har svikit, inte minst henne själv?


Annars då.. jaa, klockan är snart 8 och jaa.. vet inte riktigt vad jag ska skriva om jag ska vara ärlig :P Så aa, vi får nöja oss här ;)
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0