2010 kommer bli ett bra år! :)

Hej hej, gott nytt år i efterskott på er alla! =)
Nyårsafton firades som sagt med Rickard, Challe och Nicke :) Men innan vi åkte dit så var vi å handlade klocka! Så nu finns det äntligen en klocka här i lägenhetern =) Dubbdäck till Rickards cykel köpte vi också, men det visade sig sen att de inte passade, så vi ska lämna tillbaka dom idag. Iaf så åkte vi sen till Challes fina hus där vi hade jättetrevligt, vi åt oxfilé med ris och beasås, tittade på nån rolig ninjafilm och kollade på raketer från hennes balkong, jättefin utsikt hade vi =) Har dock inte satt några nyårslöften i år, har inte orkat tänka ut några och nu är det för sent ;) Efter 12-slaget så blev det nyårstårta, den var jättegod å fin ^^ När vi käkat upp så åkte jag å Rickard hem till honom å sov =)

På nyårsdagen så åkte vi till Rickards föräldrar där även Nicke å Challe var. Där käkade vi vildsvin. Hade jag aldrig ätit förut, men det var jättegott! Vi hade jättetrevligt, var där från typ kl 1 till kl 6. På vägen hem så mötte vi upp Adde och Emmy, pratade med dem ett tag och åkte sen hem igen där vi satte igång med att städa. Jag diskade och Rickard städade vardagsrummet, det var typ fullt med cyklar, 6 st närmare bestämmt :P Haha men det var så kul, för när jag diskade så tog jag svampen å skulle torka bort några kaffefläckar från bordet som jag stört mig på ett tag, så jag torkade bort dem och återgick till disken igen. När jag diskat klart så tog jag trasan för att torka bordet, haha och då såg jag att det var två st ljusa fläckar på bordet där jag torkat bort kaffet xD Så jag skrubbade rent hela bordet, så nu är det ljust och fint! ^^

Senare på kvällen så kom Adde och Emmy hit, då disskuterade vi lite var vi skulle ha Rickards högtalare nånstans å hur vi ska möblera om här, så vi fixade lite med det. När vi var klara med det så kollade vi på film å när den var slut så åkte vi till donken å käkade, sen skjutsade de hem oss och vi gick å la oss =)

Idag vaknade vi vid 12-tiden. Jag känner mig inte speciellt frisk, Ida måste ha smittat mig när vi var i Halmstad :P Har ont i halsen å snuvar, inte kul :( Iaf så har jag läst bloggar å nu sitter jag och bloggar ;) Har inte hunnit så mkt mer :P Men ska iaf göra en summering av året 2009, men det kommer i ett nytt inlägg! :)
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0