Henrik Fexeus Sinnescirkus


HENRIK FEXEUS SINNESCIRKUS

"Det var så bra att jag grät när det var slut."

...är en föreställning som inte liknar någonting annat. Henrik Fexeus har en förmåga att helt sätta sin publiks rationella fattningsförmåga ur spel. Utan större ansträngning verkar han kunna förutse sin publiks beteende i detalj och till och med läsa deras tankar.

Genom en kombination av tillämpad psykologi, manipulativ kommunikation, publikhantering och klassiskt rackarspel skapar Henrik Fexeus illusionen av en närmast övernaturlig förmåga att kunna tränga in i sin publiks medvetanden. Resultatet provocerar, utmanar och ibland till och med oroar vår uppfattning om vad som egentligen är möjligt.

Publiken får följa med på en resa genom det ofattbara; tillsammans med Henrik Fexeus upplever de till synes omöjliga demonstrationer i tankeläsning och mental styrning. Eller är det verkligen omöjligt?

I SINNESCIRKUS förklarar Henrik hur han manipulerar och kontrollerar sin publik för att skapa sina psykologiska illusioner. Men likafullt tappar de hakan gång på gång. Vad är på riktigt? Och vad är inte? Och vad betyder "på riktigt"?

HENRIK FEXEUS SINNESCIRKUS är en föreställning som dröjer sig kvar i tankarna långt efter det att publiken har gått hem.

"Hur f-n går det till?!" Gert Fylking, RixFM

Åååh, den ska jag se!! :D Fyfan va najs! :D Mamma bokade biljetter idag, så den 24:de februari ska vi se honom, det är jag sjukt pepp på, det kommer säkert vara en sjukt bra show :D Förutom det så fick jag veta idag att jag, och resten i min rörlig bild-grupp, fick MVG! :D Så det är najsigt det med ^^ Sen hade vi engelska också, och efter det slutade vi, så nu sitter jag här hemma =) Såg precis att Henrik Fexeus bloggar, så det måste jag ju läsa ;) För er som inte riktigt har koll så har Henrik Fexeus skrivit 3 böcker, jag har alla, och dem är grymt bra, köp/låna och läs är mitt tips :D
Puss å kram <3

/C


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0