Klart!

Hej!
Psykolgin idag gick bra, var intressant, efter lektionen pratade jag med Philip, läraren, frågade lite vad jag skulle läsa eftersom att jag inte ska vara här på fredag, så han sa några sidor jag skulle läsa, sen drog jag till midsommarkransen och medan jag väntade på att Madde skulle komma så läste jag 5 kapitel i psykologiboken, fett intressant! :)

När Madde kommit så gick vi och käkade pizza (fan va det blåser och snöar ute, inte helt ok! Man höll ju på att frysa ihjäl!) det var gottgott =) Sen drog vi till konsum där jag köpte en kalender, den var större än min förra och kostade bara 25 kr! så det var nice ^^ sen gick vi till mottagningen och satt och väntade där. Kom in tre st killar också, och jag och Madde satt och snackade om tungpiercingar, då säger Madde "Men om man har någonting i munnen så vill man ju leka med den, så är det ju bara!" och ni kan ju gissa om jag misstolkade det ;P antagligen killarna med för dem började också skratta :P sen när den kille som skulle dit gick in så hälsade jag honom lycka till ;P

När det var dags för min tur då så fick jag sitta och prata med henne en del. Tydligen kan inte hon skriva ut något recept till mig utan det får en doktor göra eftersom att jag har diabetes, så jag ska dit igen och träffa en den 18:de, dagen efter att jag varit på sjukan :P Men det blir nog bra! Sen gjorde jag ett klamydiatest också bara för att vara på den säkra sidan :) Slapp göra en gyn. undersökning som jag trodde att jag skulle göra, fetts skönt! Sen var jag klar då, då gick jag ut till Madde som suttit och väntat, hon sa att snubben som jag sagt lycka till till hade hälsat ;P Fick iaf skjuts hem av Maddes mamma sen så det var skönt, slapp jag gå i snöstormen! Idag hade jag tänkt börja packa lite så jag har det klart! Men först ska jag äta!
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0