Så jävla tomt..

Usch, det är inte ett dugg kul att vara hemma längre, det är så himla tomt! :( Fredrik å Viktor har blivit stora på riktigt å flyttat hemmifrån, Erik började i lumpen idag, så det är bara jag, Lotta, mamma och pappa hemma + alla djuren. Ja, det är fett tråkigt :( Det är otroligt tyst.. ingen Fredriks om spelar Tuba och ingen Erik som spelar elgitarr å sjunger våningen över och ingen Viktor som sitter å svär framför datorn i våningen under eller kommer upp och skrämmer en halvt ur livet om kvällarna.. :( Bara pappas musik och mummel, Lottas skrik gråt och skiksång, mammas musik och gnäll.. låter trevligt va? >.<

Ne, ska väl ta och stänga av datorn och krypa ner i min säng som legat orörd i ett par veckor typ :P Imorn är det skola som gäller, ska väl förbi Rickards lägenhet också och mata katten, men bara om jag inte har kör, annars blir det för sent, då kommer mitt busskort att gå ut typ :P måste ju uppdatera det till pluskort också ja..
Puss å kram <3

/C

Kommentarer
Postat av: Felicia

vet hur det känns det där :p först flyttade jonathan till pappa, sen åkte christoffer till norrland ett år (lumpen) och flyttade strax efter det hemifrån. så från att ha haft mina två bröder som kan föra ett himla liv runt mig varje dag till att vara SJÄLV med mami och peter haha, var rätt svårt och konstigt i början..

2010-01-12 @ 00:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0