Breaking free!

Kära bloggläsare, idag är jag stolt över mig själv :)

Alex: Du kommer ihåg hur jag satt och klagade senast vi såg? Där på bussen du vet? Och vet du vad? Idag började göra något åt det :)

Ok, jag ska låta er andra läsare hänga med lite också ;) I min klass har vi väldigt dålig sammanhållning, tycker jag iaf. Jag vill att det ska bli mer som det var i min förra klass, man kunde prata med alla utan att känna sig dum och man hade alltid någon att vara med. I min klass är det mer uppdelat, vilket är väldigt tråkigt tycker jag. Jag är med mina kompisar, men om dem inte är i skolan, så har jag inte någon att vara med, och det suger, hatar att inte veta vad man ska göra, man vill ju lixom inte se dum ut!

Så idag på engelskan så hamnade jag med Sofie, Tove och Joel, folk som jag inte brukar umgås med. Så då såg jag min chans! ;) Tänkte att fan, idag ska jag försöka vara lite med dem och se hur det är, och det var helt ok =) Dem verkade ju inte tycka att jag var alltför konstig, Tove frågade t.o.m. om jag ville komma på fest på fredag hos henne =D

Jag kanske inte kommer vara lika bäst (höhö) som jag var i min förra klass där jag kom in (kom ju in där i 8an) och snackade med allt och alla och så kunde plötsligt alla i klassen prata med alla (som jag fick höra på skolavslutningen att det tydligen var min förtjänst :D), men om jag kan göra åtminstone något för att den här klassen ska få lite bättre sammanhållning så tänker jag göra det jag kan iaf :) För det är skittråkigt att om man är själv någon dag, om de man brukar vara med inte är i skolan, så ska man lalla runt där själv, det är inge kul! Jag vill inte att det ska hända mig mer någon gång, därför tänker jag försöka umgås med alla i klassen så att jag alltid har någon att umgås med :)
Så det så! :)

Snart kommer Älsklingen hem, mysigt :) Men jag har ju teckenspråkskurs ikväll, ska bli kul :D Tänkte diska nu, för vi har en hel del disk och jag fryser om händer så då är det skönt att diska :)
Puss å kram <3

/C


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0