Det är ingen idé att byta namn, jag ser nämligen din IP-adress ;)

Hej hej =)
Full rulle hela dagen idag för fan! Först filmade vi till kl 4. Gick bra och jag tror jag dog av garv några gånger asså, Calle är så jävla klockren xP Vi hade fett kul iaf. Tjejerna beställde hem sushi för 300 spänn, visste inte ens att det gick att få leverans till dörren, fett kul! Själv käkade jag pizza, mums! Sen bråkade vi med Roland, Calle kallade honom för gubbjävel, oops! Men vi skippade alla andra lektioner och filmade bara hela dagen. Vi hann faktiskt med en hel del! Här kommer lite bilder från idag, och ja, det är tillåtet att skratta åt Calle :)





Mästerfotograg: Moi!

Iaf, efter skolan drog jag till t-centralen för att fördriva lite tid, för jag kom på att jag hade teckenspråkskurs idag! Så jag messade lite med Alex och det visade sig att hon också var där! Så jag mötte upp henne och Johan som också var där :) Först lallade vi runt på BR, sen var Johan tvungen att gå så jag och Alex gick och köpte en yoghurtglass och käkade sen kollade vi runt i lite butiker men sen var det dags att röra på sig, så det gjorde vi! ;P Alex hem till sig och jag mot kursen.

Kursen var intressant som vanligt, lärde mig massa nya saker ^^ Var ju på en måndag den här veckan för att det är ju skärtorsdag på torsdag! Efteråt så åkte jag hem. Väl hemma så skulle jag ha en sak från min nedersta byrålåda, men jag fick inte ut den! så kikade jag under och såg att hela underdelen hade rasat! så jag fick ta ut alla saker och fixa det och sen in med allt igen! Så när jag var klar med det så satte jag mig här :)

Ang. rubriken. Har fått tre kommentarer från 2 olika namn + 1 anonym, det roliga är bara att det är samma IP ;)

Men ska ju såklart svara på frågorna :)
"Sara" - Jadu, hur jag kom på det.. Hur vet alla hetro att dem är det? Jo, man känner väl det helt enkelt vilka man dras till. Men jag är väl mer så att jag dras till personligheten, inte könet :)

"Anonym" - Haha, det är ju hemligt ;) Nee, nu ska jag inte vara sån, kan faktiskt berätta =) Var så att jag och Rickard var och tittade på ett hus. ca 5 min från Norrtälje, 100 meter rakt in i skogen, precis bredvid en sjö, världens drömläge! Priset var satt på 1,2 mille, men det var satt när man inte såg sjön från huset, så säljaren hade tagit bort massa träd så man såg sjön bra så mäklaren sa att det säkert skulle stiga över 2 mille. Så vi kände att vi inte riktigt kunde konkurera mot massa rika Östermalmare som lätt kan höja priset utan problem, bara för att de vill ha en sommarstuga som de kan vara i några dagar om året. Känns ju lite orättvist när vi ville ha den för att bo i.. men men, livet är inte rättvist! Hade det hemligt eftersom att mina päron inte visste/vet något om det, så innan något var bestämt så ville jag inte att de skulle läsa det och freaka ut ;) Inte för att vi tänkte dra och köpa ett hus bara sådär, vi var bara och kollade för att se vilket skick det var i och så :)

Nu är klockan snart 11 och Rickard och Dharma är inte hemma än, 2 timmar efter läggdags! De skulle köra över lite saker till Rickards mormor, men att det skulle ta sån tid? Får se när han kommer hem, nu måste jag äta något! Haha, någon som orkade läsa hela inlägget förresten? xD
Puss å kram <3

/C



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0