Ge mig en systemkamera någon!

Hej hej =)
Idag drog vi iväg till kattuställningen som jag nämde tidigare, så efter ett stopp på donken så gick vi dit och tittade på massa söta katter =) Nakenkatter, Ragdolls, Heliga Birmor, Russian blue, bengaler, Norska skogskatter m.fl






Efteråt så åkte vi hem till Rickards föräldrar där vi fastnade med bilen, så jag och Jenny fick trycka på, vi lallade runt där i converse på den glashala isen, ingen bra kombination kan jag lova! Men vi fick loss bilen till slut. Då skottade Rickard lite medan jag och Jenny kastade snöbollar, sen skulle det dröja ett tag tills Rickard päron skulle komma hem så vi drog till crossbanan så länge och kikade lite =)

Aaah, tänkt att jag ska köra en sån där i sommar! Jag kommer dö, men jag kommer dö när jag har roligt iaf :D




Sen åkte vi tillbaka till Rickards päron och dem kom precis dit dem med =) väl där så blev vi bjudna på te/kaffe/glögg och så satt vi och pratade och hade trevligt =) Sen drog Tobbe och Rickard ut och fixade med hans bil och vi tjejer var kvar inne. Sen när klockan drog iväg lite så gick vi tillbaka till bilen och körde hem Jenny först =)






Sen när vi lämnat av henne så skulle vi till Rickards garage för att lämna av massa däck som han hade i bagageluckan. Så åkte vi där på en väg som plötsligt blev snorhal! *ssssh* *tuuuut* *BOM!* lät det :P först gled vi, sen precis innan vi åkte in i snövallen så tutade Rickard och sen sa det BOM! För er som inte förstog ;) Så vi satt fast där i säkert 20-30 min innan vi kom loss. Vi var så baktunga p.g.a. alla däcken i bagadeluckan så vi klarade det inte själva :P Först kom en tjej med hästsläp, hon kom ut och typ "Oooj, men herreguuud, det där kommer aaaaldrig gå att få loss!" och jag typ, say what? Så jävla illa såg det ju inte ut att vara :P Men hon var inte till någon vidare hjälp och hon kom förbi trots hästvagnen så sen brummade hon på och försvann. Sen kom det dock ett snällt par som hjälpt oss, de drog loss oss, så det var snällt :)




Så när vi till slut kommit loss så körde vi till garaget och lämnade av däcken och sen åkte vi hem =) Tog varsin Billys och sen gick Rickard och la sig och jag satte mig och photoshoppade med lite bilder och blogga ;) Så här kommer bilderna jag lekte med :)




Vilken blev finast, svartvit eller med färg? :)



That's all for me! Nu ska jag ta och krypa ner brevid älsklingen och sova :D Imorgon ska vi iväg till Jenny och Rickard ska rida! Tihi, skoj skoj, kameran åker med, såklart! :)
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0