Home sweet home

Hej hej =)
Var jättetrvligt hos mormor, god mat var det också :D Eric är verkligen bra på att laga mat. Blev lax med couscous och sallad och till efterätt glass ^^ Sen frågade mormor mig hur jag och Rickard träffades och sen fick jag för första gången höra hur hon och Eric träffades! Det verkligen lös om ögonen på dem när de pratade om det, sött :) Efter maten tittade vi på intervjun med Victoria och Daniel och sen åkte jag hem =)



När jag precis gått av tåget så ringde Rickard. Så vi pratade i nästan en halvtimme men nu ska jag ta och mata fiskarna, Dharma och Zingo, sen ska jag nog ta och krypa ner i sängen :) Imorgon ska jag ju hem till Älvsjö, ska till tandläkaren och så kommer väl farfar som vanligt på tisdagar, trevligt trevligt. På onsdag så åker jag iaf ut till Gåsö och stannar där över natten :D



Förresten, jag har startat en ny blogg! På soclog.se. Har hört lite bra saker om den så jag tänkte provblogga där ett tag och se hur det känns. Verkar det bra så går jag över helt dit, men kommer såklart inte ta bort den här bloggen. Men jag säger inte än vad den heter, det får ni veta sen om jag bestämmer mig för att fortsätta blogga där!
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0