Min rosa dröm :)

Har alltid velat ha en rosa skjorta men aldrig pallat slösa pengar på det. Så när vi var i huset, dödsboet, igår så fick vi ta vilka kläder vi ville. Var bara massa gammeldags kläder men jag kikade lite ändå, och där, längs i hörnet, hängde en rosa skjorta :D Visserligen lite puffärmar, men väldigt lite, så jag överlever det ^^Iaf, sen när vi var hemma hos mormor så kom Viktor och Emmi förbi! Det var trevligt ^^ Och bra, för då kuinde Viktor hjälpa mormor med hennes dator, för jag hade nog inte klarat det xD När de dragit så drog mormor också på ett möte, hon kom hem sent och då käkade vi middag sen tog jag och Eric en kvällspromenad med Dharma och sen var det sängen som gällde för mig =)

Drömde en jävla massa inatt, gör alltid det konstigt nog när jag sover över där :P Sen fick Dharma ligga uppe i sängen med mig och det var jättemysigt ^^ det får hon ju inte göra här hemma för Rickard :P Men när jag vaknade imorse så låg hon helt utsträck bredvid mig, så mysigt så =)

När jag vaknat imorse så gick jag upp och käkade frukost sen tog jag en morgonpromenad med Dharma och sen messade Rickard och sa att han skulle vara hemma om 2 timmar så jag begav mig därifrån och kom hem ganska nyss =) När han kommer så ska vå åka och hälsa på hans morfar. Men nu tänkte jag gå och slänga soporna!
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0