Ojojoj vilken kväll..

Hej hej!
Igår drog vi ju iväg och hälsade på Rickards mormor och morfar :) Sen åkte vi hem och hämtade Rickard gitarr och sen vidare till Rickards jobb där han lämnade sin bil och snackade med sin f.d chef. För han har slutat där nu, han har gått vidare helt till järnvägen istället, vilket betyder att han kommer åka upp till Norrland igen :( Det ger ju en jävla massa mer pengar.. men jag blir ensam :( Men men, det är bara att bita i det sura äpplet!

Adde kom iaf och hämtade oss där så skjutsade han oss till Rickards föräldrar där vi var ett tag. Sen tog Rickard och Dharma Rickards bil som stått där sen han hämtade motorcykeln och åkte till gitarrlektionen medan jag och Adde åkte i Addes bil och hämtade upp Mimmi och Rickard2. Vi åkte hem till Adde och eftersom att alla är lediga imorgon så var det såklart supa som gällde för Adde och vi andra hängde väl på.. Rickard och Dharma kom ju dit efter ett tag, sen åkte vi till Mimmis brorsas lägenhet tror jag det var, som hon tog hand om eller nåt. Ska väl inte gå in på hela kvällen i detalj, för så mkt kommer jag inte ihåg om jag ska vara ärlig.. Men vi kom hem vid 1-tiden tror jag. Då bytte jag nål och pumpade in massa insulin sen gick vi och la oss.

Idag vaknade vi vid 9 typ. Då gick jag upp, var låg, så jag käkade massa. Klätt på mig har jag gjort också. Blivit retad av Rickard och skrivit detta masterpiece blogginlägg. Eller nåt. :P Men nu ska jag borsta tänderna och sen packa lite. Vid 11 så ger vi oss av hem till Älvsjö. Dharma och Zingo ska med =) Sen åker vi till landet och så får vi se när vi kommer hem ^^ Är ju klassfest på lördag som jag nämnde förut, men vet fortfarande inte hur jag ska göra.. får se om jag ens är hemma då!
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0