Dag 4, Söndag.

Tjenare!
Idag vaknade jag kl 7. sov jättedåligt =( Kunde inte somna förän kl 2, å så vaknade jag kl 7. Men iaf, när alla andra vaknat så tog jag en dusch, sen käkade jag frukost å så satt vi ute å chillade lite, så jäkla fint där!
Men det var varmt, så vi bestämde oss för att dra ner till sjön å bada. Fredrik, Erik, Viktor å Charlotte badade, men inte jag, va för kallt xD. Jag gick mest med fötterna i vattnet bara, kastade lite frisbee med pappa oxå =) Å så satt jag å mamma å kollade på den vackra utsikten =)
När vi kom tillbaka så gick jag ner å skrev alla mina 7 vykort =P Sen käkade vi körsbär å solade å jag började läsa i min bok, fett bra! =D

Sen drog vi iaf ner till byn, kollade runt lite sen käkade vi å sen gick vi runt i olika affärer, jag hittade en fett snygg hatt som jag så ville ha! Men jag hade inte råd ='( Till sist så handlade vi käk, å så åkte vi hem, hemma så satt jag å funderade ett bra tag på en sak, sen orkade jag inte det mer så jag gick ut på en promenad. såg en skitsöt golden så jag gick å frågade om jag fick klappa den. Stackaren hade stackelhalsband på sig =/ Sen kom en tjej ut som va i min ålder, så vi började prata, sen kom hennes två kompisar oxå, så vi stog å snackade ett tag =) Första gången jag va tvungen å snacka engelska hela tiden, så det va skoj! =D Sen kom iaf pappa så vi åkte hem å käkade spaghetti med köttfärssås ^^
Sen drog vi ner till stranden igen å kollade utsiktet, å när vi kom hem så va alla fett trötta. Jag kommer säkert ha svårt å sova igen.. kan inte släppa det =/ Aja.. godnatt =)
Puss å kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0