Blöö

Usch, känner mig inge vidare alls >.< Har ont i magen, snörvlar, hostar, huvudvärk, känner mig lite allmänt yr, blääää!

Var ute på en promenad med Erik och Dharma, vi snackade på lite om övningskörning och sånt, kul att prata lite med honom också, jag och Viktor kan ju sitta och prata ibland, men sällan jag och Erik, så det var trevligt :)

Alexandra var iaf precis förbi, hon lånade en bok å två filmer av mig (Harry Potter allesammans ;D). Vet inte riktigt vad jag ska göra nu... funderar på att gå ner till macken och köpa comviq kompis 75 å sen köpa onyttigt för resten av pengarna ;P Men vi får se!

Sitter och väntar på att min charmör ska logga in.. hoppades att han skulle vara inne igår, men det var han inte, så det gjorde mig lite ledsen :( men hoppas han kommer in ikväll :)
Puss å kram <3

/C

Glee

Seriöst, kolla in den serien, grymt bra ^^


Iaf, jag sitter fortfarande och hostar och snörvlar, inte kul! Trött är jag också.. Hmm.. ja, vad ska man göra lixom? Inte mkt.. Jag har faktiskt ingen aning vad jag ska skriva.. sitter bara å babblar på :P Så jag ger upp nu, ha det bra!
Puss å kram <3

/C

*gäspar*

Godmorgon :)
Vaknade alldeles precis, skönt att sova ^^ Dock är jag fortfarande förkyld, inte kul alls :( Om jag inte blir bättre tills imorgon så måste jag sjukanmäla mig till jobbet, för jag kan inte jobba om jag ska gå omkring och hosta som en 90-årig tant som har rökt hela sitt liv.

Men nu ska jag iaf upp och väga mig ;P Lika läskigt varje gång! Men än så länge går det åt rätt håll iaf ^^ Har snackat lite med mamma, och jag ska ev. få pierca mig i naveln!! Men jag vill inte göra det förän jag nått mitt första delmål, men det är inte så långt kvar, så håll tummarna! :D
Puss å kram <3

/C

Godnatt!

Har nördat massa Glee-avsnitt, grymt bra serie ^^ Men nu är klockan snart 5! Dags att sova!
Puss å kram <3

/C

")%#""@!!!

Hur fan kunde Erika åka :O :O  Ne, fyfan asså >.<

/C

OFTA!!

Hur fan kan Erika hänga löst, men inte Rabih :O :O Rabih sjöng ju falskt och i otakt!!!! Jävla svenska folket asså >.< Då måste det ju bli Eddie som åker! Om Erika åker blir jag jäälvigt sur! Usch asså!
Puss å kram <3

/C


Måste bara...

Hahahaha fyfaan va bra xD xD "hamstern" är ju bäst xD xD


Puss å kram <3

/C

Tänk att jag hade en spindel i håret asså.. *ryser*

Hej!
Nu är jag hemma igen =) Eller har varit hemma sen kl 8 men ändå ;P har ju kollat på idol, så jag har inte hunnit blogga ;P

Har iaf precis läst igenom de 95 blogginläggen jag hade att läsa.. fan va folk bloggar mkt lixom (A) :P Å så massa på facebook att fixa också! :P Men nu tänkte jag faktiskt gå upp och ta mig ett bad, så vi hörs sen! :)
Puss å kram <3

/C

@ landet

Hej alla glada!
Är fortfarande på landet, men syrran fick blogga, så då fick jag också det ;) Första dagen här då.. Vi gjorde inte så mycket, vi käkade lite, kollade på tv och sen sov vi. Igår så sov jag länge, sen när jag vaknat så bråkade jag lite med Lotta, för hon kunde inte hålla tyst om sina hål i öronen och jag blev galen på henne, så jag dampade ut på henne och skrek och sa att jag ska ta ut hennes örhängen när hon sover, då blev hon helt knäckt! Hon bad på sina bara knän typ att jag skulle förlåta henne och lova att jag inte skulle ta ut örhängena, men jag vägrade, var så jävla sur på henne :P Så till slut kom mamma upp och skällde ut mig, sen började hon ta upp att hon gjort så mkt hon bara kunnat för att vi ska få en bra barndom, och hon drog upp sin (som inte är så rolig..) så det slutade med att alla grät. Till slut så kramade alla om varandra och sa förlåt, sen tog vi en promenad och handlade =)

När vi kom hem igen så satte vi igång med att göra mat, vi gjorde chicken wraps, hur gott som helst! Efter det spelade vi Mahjong och käkade lakrits ;P Sen när vi var klara med det (mamma vann alla gånger :P) så var det typ dags att sova, men jag la mig i soffan och tittade på någon film som slutade typ halv 2, sen gick jag upp på rummet och spelade lite guitar hero på mitt DS, satt där i kanske en halvtimme, sen tyckte jag att jag kände något i håret, fick lite panik men tänkte att det är säkert inget sen kort efter det så ramlar det ner en långbensspindel rakt på skärmen!!! Jag trodde seriöst att jag skulle dö! hyperventilerade som en galning och hela jag satt och skakade hur länge som helst! Fyfan asså, dödsångest asså... efter det så kunde jag såklart inte somna i min säng, så jag gick och la mig i soffan. Var fortfarande livrädd när jag låg där, så jag skrek nästan till först när Dharma hoppade upp och sen när Zingo gjorde det.

Mamma väckte mig i morse (hon går alltid upp jättetidigt) och sa åt mig att lägga mig i hennes säng, så jag kröp ner där och somnade om. När jag vaknade så skulle alla dra skämt om spindlar. Känns ju jättebra att familjen tar min fobi för spindlar på allvar >.<

Aja, ska väl inte sitta här hela dagen. Ska klä på mig och packa så jag är klar med det, kommer säkert inte komma här ifrån än på ett tag, men ändå =P Måste bara våga mig upp till rummet...
Puss å kram <3
/C

Hejdå

Nu åker jag. Vi hörs på fredag igen, ha så kul! Själv ska jag försöka överleva med familjen, lär stänga in mig på mitt rum och lägga pussel flera timmar i sträck!
Puss å kram <3

/C

Hur lyckas jag alltid göra fel?

Bröt ihop ett tag.. men tror ingen märkte något, hoppas ingen gjorde det iaf. Har iaf packat nu, åkte ner en massa böcker, mitt nintendo DS och iPoden, så jag lär ha något att göra under bilresan iaf. Vi ska tydligen käka på donken också.. Jaja, onyttig mat en dag gör väl inget..
Puss å kram <3

/C

Ser verkligen fram emot att åka till landet -.-'

Usch, ingen bra dag ikväll. Lotta kom hem med hål i öronen, kuuuul. Jag ville ha det hur länge som helst men fick vänta tills jag var 13. Lotta fick det för att hon ville ha det, för min kusin som är 7 år fick det förra veckan för att hon tjatat om det varje dag i ett år typ. Ja, då är det klart att Charlotte ska ha det också. Samma sak med halloween, vi har aldrig firat det, mamma har alltid hatat det och sagt att det är en amerikansk tradition som vi inte firar, men Lotta, ja, klart hon ska få gå ut på bus eller godis som jag och mina brorsor alltid velat göra men aldrig har fått! Så kommer mamma och säger att det inte är så lätt att stå emot, nehe, men hur kan hon stå emot sina 4 första barn men inte sitt 5e? aa, då känner man sig ju rättvist behandlad, jippi.

Så nu sitter jag och är på gränsen till att gråta. Inte bara för det som jag skrev om nyss, utan för andra saker också. Men men, ska väl packa, vi åker om en timme. Fan va kul det ska bli, jippi! En pappa som är ständigt negativ, en mamma som är orättvis och en syrra som går och visar upp sina örhängen och är så himla stolt över dem hela tiden, och tycker att det är extra kul att visa mig bara för att jävlas. Ja, fan va kul jag kommer ha!
Puss å kram <3

/C

Meg?

Kinan, Södertälje

En man och en kvinna ~50, som uppenbarligen inte träffats på ett par år, sitter och pratar om hur deras liv ser ut nu för tiden.
Kvinnan: Barnen då, vad gör de nu?
Mannen: Ja den äldsta, Sandra, hon jobbar som servitris. Och den yngsta… Hmm, ja vad fan hette hon nu då… Ja, strunt samma. En hund har jag köpt i i alla fall. Ronny!

Haha :P

/C


Sjuuk :(

Godmorgon alla söta bloggläsare som fortfarande kommenterar väldigt dåligt!! :)
Vaknade idag vid 11 och kände mig väldigt risig, är absolut inte frisk alls, så det blir ingen vaccinering idag heller då! Jag som fått en så fin tid från sjukhuset, speciellt till oss barn i riskgruppen, men ne..så klart att jag ska bli sjuk då >.<

Så annars då? Ja.. jag ska väl städa lite och vänta på att tiden ska gå så att vi kan åka till landet, och väl där ska jag lägga pussel ;) Men ja... har inte så mkt mer att skriva för tillfället!
Puss å kram <3

/C

Natti!

Ska sova nu, känns som om pappa kommer när som helst, så jag är lite stressad :P Somnar med ett leende ikväll igen iaf :)
puss å kram <3

/C

The Mentalist

Har precis kollat 4 avsnitt, så jävla bra ^^



Att han är snygg gör det ju bara bättre ;) Var iaf precis ute med Dharma också, nu funtar jag på att hämta min B&J's kanske (A) Ska se om Viktor har fler avsnitt!
Puss å kram <3

/C

:)

Hellu =)
Åkte som sagt till historiska museet idag för att träffa mormor, Eric, Lotta, Hugo, Saga och Theo :) De hade ju redan varit där nån timme, så vi drog nästan på en gång, då åkte vi hem till mormor å Erics lägenhet där jag satte mig och lekte med Theo, vi lekte med lego ;D Och jaa.. jag fastnade väl där :P Precis när jag blivit klar med mitt legokonstverk så var det mat, lax med potatis och spenat och riven morot. Väldigt gott :) Sen var det barnprogram som ungarna tittade på, jag satt med dem ett tag men sen bestämde jag mig för att åka hem, jag är ju förkyld så jag kände att det var bäst. Så jag kramade ungarna hejdå och så satt jag mig på tunnelbanan hem ^^ Gick av i fruängen för att köpa lite onyttigt ;P Blev lösgodis och B&J's Coockie dough ;) Så nu sitter jag här hemma och latar mig, tänkte kolla på The mentalist nu, så vi hörs!
Puss å kram <3

Här kommer en bild på mitt konstverk ;)


/C

Hejdå!

Nu drar jag till något museeum för å träffa småkusinerna ^^ Hörs sen!
Puss å kram <3

/C

Fick ju typ panik!



så det blev inga nattliga blogginlägg igår inte xP Men jag satt ju iofs å chattade med min charmiga snubbe, så det hade kanske inte blivit så mkt ändå ;P

Idag då.. Känner mig inte alls frisk, snörvlar å hostar gör jag :( Men jag ska ev. åka iväg till mormor, för hon har Hugo, Saga, Theo och Charlotte över hos sig, så jag kanske ska passa på att få busa lite med dem :D <3 Annars ska jag träffa en kompis.. vi får se vad jag gör, lutar nog åt kusinerna ;) Men måste först ta reda på vad dom gör idag :P Ska skicka iväg ett sms tilll Lotta å se om hon svarar ^^
Puss å kram <3

/C

Tihi (A)

Haha, var en helt ok dag idag ;D Fick stå i kassan, det var heeelt lugnt, å så helt plöstligt så bara flödar det in poliser som fyller upp hela restaurangen! Jag som är lite av en sucker för poliser/män i uniform började ju tokfnissa :P Men asså, det var verkligen för många :P så jag stog å fnissade för mig själv hela tiden :P Haha och precis när de har gått så kommer det in en grupp engelskmän! Seriöst jag höll ju nästan på att svimma (A) Vilken dag asså :P Men men, jag klarade mig utan allt för mkt fel (ja, jag gjorde en del för jag var trött å lite vimsig sådär ;P)

Kom hem för ca 30 min sen iaf, sitter här nu med Zingo sovandes i knät, jag tror han har saknat mig ;) Men iaf så måste jag städa vardagsrummet nu, sen ska jag tillbaka framför datorn, ska chatta och äta upp resten av min B&J's ;)
Puss å kram <3

/C

Drogad katt :)

Lilla Zingo är lite smått vimsig, men vääldigt kelig <3 Synd att jag måste lämna honom nu på en gång, men det är bara 3 timmar, så vi överlever väl! Så nu ska jag iväg och jobba *stor suck* men vi hörs :)
Puss å kram <3

/C

Tönt!

Hellu =)
Ska strax bege mig till bussen för att hämta hem Zingo! Kommer ju bli lite stressigt, ska hämta honom halv 5, halv 6 ska jag gå hemmifrån, börjar ju jobba kl 6.. men det ska väl gå :P

Haha sitter iaf å chattar med en snubbe vars största passion i livet är sällskapsspel! :P Så han sitter å tipsar mig om spel efter spel efter spel som jag kan spela med familjen typ xP Haha tönt! Men men, ska strax dra, så vi hör ikväll!
Puss å kram <3

/C

Ingen vaccination idag heller..

Jag å pappa drog iväg för att jag skulle vaccinera mig mot svininfluensan, men det var jättekrångligt där borta så vi sket i det :P Vi drog å kollade på bilar istället ;D Pappa vill ev. köpa en ny taxibil, men den va inte så bra som han trodde, så det blir nog ingen, eller inte den iaf! Jag hittade en bil som jag gillade, den här:



Me like :)

Nu sitter jag här och nördar igen, är så grovt trött och dessutom lite smått förkyld, så jag är inte alls pepp på att jobba. Men men, ska iaf ta och kika på vilka som jobbar idag, hoppas det är lite kul folk!
Puss å kram <3

/C

Lilla söta puttefnutten <3

Usch, var ju jobbigt att lämna honom där alldeles ensam :( Han mjaoade när jag gick, lilla plutten <3 <3 <3 Jaja, jag får träffa honom kl halv 5 igen :) Fick iaf reda på att det inte kommer kosta så kmkt som jag trodde! :) Det blir "bara" 1150 kr typ =) Så det är nice ^^

På hemvägen gick jag av i Fruängen och tog ut pengar, sen gick jag in på konsum å köpte mig en Ben & Jerry´s Strawberry Cheesecake, gott gott :D Så jag sitter här hemma och mumsar på den ^^ Ska se om det finns nå kul folk att chatta med nu! :)
Puss å kram <3

/C

Lilla Zingo :)

Godmorgon :)
Va lite seg att gå upp idag, klockan ringde och jag typ låg och tänkte ett tag " varför ringer klockan.. jag har ju lov.. vad ska jag göra idag?" sen kom jag på det så jag stängde av klockan och gick upp ^^ Nu sitter jag och väntar på att mina ägg ska bli klara så jag kan äta lite :) Om 50 min går bussen så jag måste se till att jag har med mig vaccinationsintyget och Zingo, det borde jag ju klara av ;)



Puss å kram <3

/C

Natti!

Måste sova nu, pappa kan komma hem när som helst!
Puss å kram <3

/C

Snart dags att sova!

Ikväll har varit en intressant kväll :) Chattade med en snubbe, vi hade ganska djupa diskussioner (stavning? xP) om otrohet och vad som är rätt och fel och sånt. Vet säkert vad folk tror att jag tyckte, men så är det inte, jag tycker det är helt fel, punkt slut.
Iaf så var det väldigt intressant, sen kom iaf charmören från igår in igen och förgyllde min kväll :) Så jag sitter och chattar med honom nu, men ska strax lägga mig, 10:42 går min buss imorgon! Men jag skriver väl ett godnattinlägg innan jag försvinner från datorn :)
Puss å kram <3

/C

En dag hos mormor.

Mötte Karolina vid tunnelbanan sen gick vi till mormor. För en gångs skull, seriöst första gången i världshistorien, så var mormor klar i tid med allt! :O helt galet :D Så det var ganska lugnt för vår del =) Men folk började droppa in vid halv 4, å sen kom det folk typ hela tiden! så vi tog deras kappor och hängde upp, tog emot presenter, satte blommor i vaser/krukor och placerade ut någonstans i lägenheten, fyllde på kex, ost, kastanjer, smör osv :P

Det slutade typ aldrig komma folk, så det var lätt 60 pers där :P Men till slut så lugnade det sig lite och folk började säga hejdå, andra satt kvar och åt, drack vin, pratade och hade trevligt :) men kl 7 så var det bara 5 st kvar, och då "slutade" vi ju, Fredrik hade kommit upp också, så vi tog av oss förklädena och tog var sin tallrik mat, ett glas vin och ett glas tranbärssaft, gott gott ^^ Och de 5 som var kvar var jättetrevliga, så det var kul ^^ de var operafolk allesammans, å ena killen som var jätterolig körde värsta operasången på slutet, va nice ^^ han var riktigt duktig, å opera e himla fint faktiskt :)

Haha sen när alla gått så satt vi familjen kvar och snackade lite om folket som varit där, å jag frågade lite om en snubbe för jag tyckte jag kände igenom honom å mormor typ "Jaa, han heter blabla (kommer inte ihåg xP) och han är tillsammans med den där killen blabla" å jag typ "va, e han bög?" och Eric typ kollade på mig å sa "Carro, det var väldigt många bögar här ikväll" Hahaha, de va lite kul, för jag såg inte att någon var det :P Man brukar ju oftast märka det annars :P

Sen iaf så följde jag med Fredrik och Karoline hem till dem och fick se dera lägenhet, för jag har ju inte sett den innan! Så det var kul =) Sen åkte jag hem, och nu är jag här :) Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, men kommer nog på något sen! :D
Puss å kram <3

/C


Svar



Jag har tyvärr ingen aning då det var en present, tyvärr!
Puss å kram <3

/C

Det börjar bli dags

att åka snart! Så här ser jag ut idag iaf ;)



Kommer få ett förkläde också som ser extremt porrigt ut -.-' Alla tycker det, men mormor envisas ändå att man ska ha det på sig xP Hemskt asså.. får se om jag får någon bild på hur det ser ut xP Men nu ska jag strax gå, bussen går om 20 min, måste se till att jag har allt med mig! Hörs vid kanske.. 8-9 ikväll =)
Puss å kram <3

/C

Mer presenter :)

Fick ju presenter av Emmi igår kväll också :D

Hand cream och lip balm från Odd Molly


Och ett sött bokmärke :)


Fint va? :D
Puss å kram <3

/C


Inga och Ingalill

har namnsdag idag! Så känner ni nån som heter det, passa på att gratta! :) Min mormor heter ju Inga och har namnsdag idag, så ett stort grattis till min kära mormor Inga! :) <3

Haha bästa bilden på mormor :D


Har iaf precis käkat frukost, en burk majs (varm) och så en muffin till efterätt ^^ Nu vet jag inte vad jag ska göra.. jag klantade mig ju lite imorse, så jag skulle eg. gå upp nu :P För jag hade ställt om mobilen å dataklockan, men glömde väckarklockan -.-' Så jag ställde den på 12, men vaknade då kl 11 istället! Så nu har jag två timmar på mig att fixa mig, och riktigt så lång tid behöver jag inte xP Ne, ska väl fördröja tiden lite med att spela piano typ ^^
Puss å kram <3

/C

Godnatt!

Ska sova nu, skönt att gå och lägga sig och känna sig sådär härligt glad :)
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Jag tror jag är kär :D <3

Chattar med världens charmigaste kille, har inte ens sett hur han ser ut, men har är charmig så jag vet inte vad :D Jag bara sitte å ler, tihi :D

Ja, jag vet, han är säkert en player som leker att han är världens finaste kille, men strunt samma, just nu gör han mig väldigt glad och det räcker för mig :D
Puss å kram <3

/C

Kines, Spansk eller Asiat?

Det är tydligen vad folk tror att jag är :P Jag har denna bild på chatten som jag är inne på nu och får frågan hela tiden "Var är du ifrån?"



Vad tycker ni? Ser jag "osvensk" ut? =P
Puss å kram <3

/C

Jag är riktigt besviken på er...

30 läsare har jag haft idag. Visst om det är "svårt" att kommentera på ett vanlgit tråkigt inlägg, men när jag verkligen frågar er en sak och ber er kommentera, är det då så svårt att tänka efter i en minut "vad vill jag göra innan jag dör.." och sen skriva det? tydligen så är det svårt... aja, ska äta nu,
Puss å kram <3

/C


OMG!

Fyfan va bra!!!! (New Moon-klipp asså :D)

Klipp ett

Klipp två

Klipp tre


Klipp fyra (stör mig dock på att Bella kan slå till Paul utan att få ont... :/)

Hur ska jag överleva en månad till??? :( :( :( Jag å Madde ska bryta oss in på nåt ställe där dom har filmen å se den i förväg, nån annan som är på!? :D (A)
Puss å kram <3

/C


Vill se

2012


Den verkar bra! Ska nog se den när den kommer ut =)
Puss å kram <3

/C

Ingen sovmorgon imorgon inte!

Imorgon måste jag väl upp vid typ 12 -.-' Måste ju hinna göra mig iordning innan. Bussen går 13:50 iaf, då kommer jag fit 14:20, det blir lagom ^^

Kommer tydligen folk från TV, slottet, Operan, Dramaten, Operahögskolan, Musikaliska akademien o.s.v. och en del släkt, så jag kommer ha fullt upp hela dagen imorgon med att se söt ut, försöka komma ihåg folks namn och massa sånt :P Men men, det blir nog kul och det kommer säkert gå bra ^^ Sen efteråt får jag ju käka kastanjer också, det som är så gott :D :D har iaf letat fram det jag ska ha på mig imorgon och lagt fram det så jag hittar allt imorgon ;P

Nu funderar jag kanske på att gå ner till macken.. fast jag borde inte göra det, så vi får se ;P Men det skulle vara himla gott med lite godis nu... hmmm, får se om jag lyckas stå emot sötsuget ;P
Puss å kram <3

/C

1155 dagar kvar till 21:e december 2012.

Alla har väl hört om 21 december 2012? Där är typ dagen då vi alla kommer dö, ska inte försöka föklara varför, för så insatt är jag inte xP Lite länkar där ni kan kolla själva om ni e intresserade:

http://www.youtube.com/watch?v=pS7Rky3V7Wk
http://www.youtube.com/watch?v=1aPNcUJuiLY
http://www.howtosurvive2012.com
http://en.wikipedia.org/wiki/Last_Judgment

Men seriöst, tänk om det är sant? Tänk om vi bara har ca 3 år kvar att leva!? :P 1½ år till ska jag gå i skolan, sen har jag bara 1½ år kvar att göra något kul! Hmm då ska jag dra till USA (Au Pair) hoppa bungyjump, fallskärmshoppa, åka till Afrika... fan, jag vill ju bli mamma också! Hur ska jag hinna med allt!?

Tänk om alla bara har 3 år kvar att leva, skriv gärna en kommentar om vad skulle just du vilja hinna med!

Puss å kram <3

/C

Planering

Okej, här kommer min planering för lovet!

Lördag/Idag - Ingenting alls planerat, så typ chilla hela dagen ;D

Söndag - Till mormors kastanjer, jag och Karolina ska göra kastanjerna, ta emot alla gäster (ca 60 st!!) ta deras kappor och ta emot presenter, se till att det alltid finns allting (ost, vindruvor o.s.v.). Från 14:30- 19:00. Men får 100 kr/timmen, så det är nice ;)

Måndag - Zingo ska till veterinärn kl 11:20 för att vaccineras, chipmärkas och kastreras, sen får han vara där ett tag så hämtar jag honom senare. Jobbar 18:00-21:00 också.

Tisdag - Tror faktiskt inte att jag gör någonting då!

Onsdag - Fredag - Jag, Mamma, Pappa, Charlotte och Zingo åker till landet. Första gången Zingo åker bil en längre tid, så alltså är det också första gången han är på vårt landställe =)

LördagInget planerat vad jag vet :P

Söndag - Jobb 14:00 - 21:00.

Så nu har ni koll på vad jag ska göra under lovet också ;)
Puss å kram <3

/C


Spyr snart..

.. på den låten :P

Ne, inte riktigt, men jag har spelat den för mycket, så nu tar jag en paus! Ska käka nu, pannkakor med glass ;D
Puss å kram <3

/C

Godmorgon!

Vaknade för ca 1 timme sen, gick å la mig tidigt igår också! Jävlar va mkt sömn jag hade att ta igen! :P Skönt å sova iaf :D

Lovade ju bilder på vad jag fick av Alex, så här kommer de =)





Fina va? :D Jag blev hur nöjd som helst, tack så jättemkt Alex! :D Älskar dig <3 <3 <3

Nu ska jag fortsätta att försöka lära mig "Bless the broken road" ;)
Puss å kram <3

/C

IDOL!

Tjenare, är hos Alex nu =) Fick mina preseter av henne, jättefina! Lägger upp bilder sen :D Nu är det idol iaf, och det börjar nu!
Puss å kram <3

/C


Det är inte lätt...

Håller på att lära mig "Bless the broken road - Rascal flatts" på piano.. inte lätt någonstans :P kan introt och första versen :P Sen kan jag bryggan med vänster hand, men inte högra, för snubben som visar (youtube asså ;P) går fram hur snabbt som helst!! så det är lite smått omöjligt.. men jag ska fan klara det! ;D

Ska iaf träffa Alex lite senare idag! Men hon skulle till veterinären först, så jag vet inte riktigt när hon kommer hem! Men ne, tillbaka till synthen nu! ;)

Min synth som jag faktiskt köpt själv för hur länge sen om helst! Jag lovar, jag var inte mer än 8-9 år när jag köpte den :P


Puss å kram <3

/C

Inställt

Hej =)
Vaknade kl 1 idag,så jag sov i 11 timmar, fyfan va skönt, det behövde jag verkligen :D Känner mig dock lite dålig i halsen, mamma också, så det blir ingen träning idag :( Jag vet att jag inte alls ville träna igår, men idag kände jag mig ganska pepp, skivstångspasset verkade ju kul! Men ne, vi får väl göra det någon annan dag..

Nu ska jag iaf klä på mig lite och sen ska jag käka frukost :) Sen ska jag träffa Alex lite senare, men vet inte riktigt när :)
Puss å kram <3

/C

Ekologisk surgurka?

Vasaplan, Umeå

Två kvinnliga alkisar ~40 sitter och pratar om sex.
Kvinna 1: Min man vill ju inte ha sex!
Kvinna 2: Vad gör du då?
Kvinna 1: Jag använder en gurka istället och nästa dag får han den på sin macka, lite fitta ska han ju ha!
Kvinna 2 och folk omkring börjar gapskratta.

Hahahaha bästa på länge xD xD xD
Puss å kram <3

/C


Godnatt

Ne, nu ska jag väl lägga mig. Har suttit å chattat en hel del ikäll igen som vanligt, förstår inte att vissa av er inte gillar MSN :O MSN e bäst :D

Ok, e inte så glad som jag verkar. Har varit det typ hela kvällen, men så sa GreyFox en elak sak, så nu är jag sur/ledsen. Blä på honom!
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Skivstångspass!

Ååh, mamma har nu tvingat mig till att komma till henne på jobbet imorgon vid 3-tiden så ska vi gå på ett skivstångpass tillsammans... Usch, känner mig inte alls pepp för att börja lovet med att träna! Jag som tänkte typ sova bort halva dagen imorgon! >.< Blääää :P Men men, känns såklart säkert bra efteråt.. men som sagt, är inte pepp alls..



Men sa jag föresten att jag har lov nu?? Graflektionen är ju inställd imorn, å ofta jag tänke åka till skolan bara för en svenskalektion lixom :P så jag har lov nu, och det känns helt underbart :D

Gör typ nada nu, Zingo ligger i mitt knä, men jag funderar på att flytta på honom så jag kan lägga mig i sängen och sova lite.. jag är verkligen grymt trött.. men sover jag nu så kommer jag inte kunna somna ikväll och då alltså inte komma upp i tid imorgon.. ojoj, inte lätt asså! Ska väl äta något istället så jag piggnar till!
Puss å kram <3

/C

Fail x 3


Vaknade som sagt i tid imorse, men var alldeles för trött för att gå upp, så jag gick och la mig igen och vaknade typ en timme senare igen så jag missade då hela första lektionen.

 
Åkte då till skolan, å på bussen så somnade jag såklart! Blir väckt av att en gubbe petar på mig med sin käpp och säger "Öh du, ska inte du av här? Skola du vet!" och jag vaknar till och mummlar tack och går ut (busschauffen väntade, han måste nog ha sagt till dom att väcka mig eller nåt :P) och alla på bussen skrattade, tack och lov var det bara gamlingar men ändå! Jag brukar inte tycka att saker är pinsamma, men det här var fan pinsamt xP
Vi hade bara en lektion idag eftesom att jag missade första. Sen skulle vi eg. haft graf idag istället för imorn, men den var tyligen inställd, så då slutade vi!


Så jag åkte till Heron City för å hämta ut biljetterna, klockan var ju ändå 2 så jag tänkte att det är nog öppet, men tror ni det va det? Nej, så klart inte :P Kl 5 öppnade kassorna, så jag fick vänta där i 3 timmar! Så jag gick omkring på Media Markt och alla andra butiker som finns där för att fördröja tiden :P Men nu har jag äntligen fått biljetterna! Jag vet att ni är avundsjuka, så säg inte emot! ;)



Puss å kram <3

/C


Ge mig lov NU!

Jag försov mig idag. Eller, jag var uppe i tid, men jag orkade verklige inte, ögonlocken var för tunga, så jag gick å la mig igen. Orkar eg. inte nu heller, men brorsan kom å drog upp mig så jag hade inget val.. Så idag är det skola som gäller, sen ska jag till Heron City å hämta ut biljetterna! Vi blir ett gäng p 6 pers som följer med iaf =) Det blir Alex, Madde, Jenny, Elin, Thomas (kanske) och jag, så det är nice :D
Men nu ska jag kolla är bussen går..
Puss å kram <3

/C

Skärpning!

Ska lägga mig nu, alldeles för sent eg. Klockan är ju snart 1! :O Men det blir iaf 7 timmars sömn, så det är nice :)
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Där var den slut för i år..

Så, nu var årets födelsedag slut! :( Men jag hade en jättebra födelsedag :) Mamma, Viktor, Lotta och Dharma kom ju och sjöng och grattade mig imorse och jag fick frukosten serverad ^^



Sen fick jag massa grattis via sms, msn, facebook och i skolan. Pappa ringde när jag var i skolan och sjöng för mig, Erik sjöng för mig när han kom hem och gav mig 200 kr (han hade inte hunnit köpa något) + 1 trisslott som jag vann 25 kr på, så det var jättesnällt av honom :) Sen ringde mina kusiner på kvällen och sjöng för mig å grattade :)

Det är så mysigt att fylla år, alla är så snälla :) brorsorna kommer å kramar en å e jättesnälla och allt är så mysigt bara :D Det här gjorde pappa åt mig också :)



Men nu är det ett helt år, 365 dagar, 52 veckor kvar tills nästa gång då man får gå runt och vara härligt glad och alla är så snälla.. Men nästa födelsedag kommer vara grym, då fyller jag 18! PARTY!! fan va pepp jag är ;)
Puss å kram <3

/C

Vi rymde från Ulf, haha xD

Hellu =)
Jag gjorde den första uppgiften, go me! Sen var det rast å lärarn drog, då kom vi andra överrens om att alla skulle dra, så sagt å gjort, alla drog därifrån xD Hoppas han inte blev sur (A)

Kom hem för ca 45 min sen, sitter här å lyssnar på musik å håller på med farmville ;) Men jag är grymt hungrig och har varit det ganska länge, så jag ska gå och käka nu!
Puss å kram <3

/C

Orkar inte, bryr mig inte.

Har textkommunikation nu. Ska skriva en nyhetsartikel och en debattartikel. Jag orkar verkligen inte och har ingen lust alls! Hur tråkigt som helst >.< Halv 5 slutar vi också, fyfan! Funderar nästan på att smita härifrån, han har ju tagit närvaro så...

Men iaf, efter att jag slutat/stuckit från lektionen så ska jag hem.. vet inte riktigt vad jag ska göra sen, kan ju inte bara sitta hemma hela kvällen på min egna födelsedag :O Ne, jag får se till att hitta på något!
Puss å kram <3

/C

Dags för skola nu!

Nu ska jag alldeles strax bege mig till bussen. Har ju svenskaprov idag, det suger :( Har inte pluggat så mkt så jag måste göra det på bussen :P Men vi hörs sen :D
Puss å kram <3

/C

Alex, Madde, Mimmi, Jenny, LÄS!! ;D

Vill ni gå med mig på Twiligh + New Moon-kväll? Då ser vi båda filmerna den 19/11 kl 21:30 på Heron City, jag har iaf bokat 6 biljetter, så om det är nån till som vill följa med så går det, men hör av er så snart som möjligt, för jag måste hämta ut dem imorgon! Biljetterna kostar föresten 200 kr st och jag är inte säker på att jag kan lägga ut för alla.. så som sagt, hör av er!! :D



Puss å kram <3

/C

Morrn!

Hellu =)
Mamma, Viktor, Charlotte och Dharma kom in och sjöng för mig imorse :) Blev ju inga presenter, fick ju allt i söndags ;) Men frukost och sång blev det :D Så nu är jag mätt och vaken, och min buss går om 4 timmar! xP Så jag ska upp och ta ett morgonbad, hur skönt är inte?? :)
Puss å kram <3

/C

Natti! =)

Ne, nu är det dags att sova, jag känner mig riktigt trött faktiskt! Mamma kommer väl in å sjunger för mig om ca 4 timmar :P Om hon får med sig resten av familjen vet jag inte.. har svårt å tro att brorsorna kommer upp, men men :P Mamma sjunger iaf och ger mig frukost på sängen ;D
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Grattis till mig :D

Då var man 17 år då :D

Bjuder på lite egopics bara för det ;D


Puss å kram <3

/C


50 first dates


Filmen handlar om en man som träffar en mycket speciell kvinna. Hon har varit med i en bilolycka och har tappat sitt korttidsminne. Detta gör att varje gång de träffas, tror hon att det är för första gången...

Såg precis den filmen, den var bra :) Nu är det bara 30 min kvar tills jag fyller år! (A) ;D Nicenice ^^ När vi ändå snackar min födelsedag.. jag hade ju tänkt att ev. ha födelsedagsfirande/tjejkväll hemma hos mig.. men jag har glömt bort det hela tiden och det känns en aningen sent att skicka smsinbjudningar nu när det bara e 3-4 dagar kvar, så jag får nog skippa det tror jag... Men men, ska iaf ta och gå ut med Dharma nu!
Puss å kram <3

/C

Woho!

Haha, jag var med! ;D Lyckades pausa precis, så jag bjuder på bild också ;D


Shit, jag kommer ju typ bli känd nu, folk kommer nog känna igen mig på stan och sånt :O *HOSTHOST* xD

Tänkte se på film nu, men Erik har filmen (det är hans) och det går inte att prata med honom när han har sin tjej här, han blir helt galet sur om man vill prata med honom typ... så det får vänta, får göra något annat så länge!
Puss å kram <3

/C

Min dag

Hej =)
Första lektionen idag var graf, den var väldigt onödig :P Vi tittade på för- och eftertexter, och sen skulle vi göra egna :P jag jobbade med Julia, men vi orkade inte jobba, så vi satt och lyssnade på musik, bl.a den här, väldigt bra :)


Matteprovet gick skit, IG på det >.< Sen var det lunch å efter det var jag faktiskt med på deras psykologilektion, vi tittade på en film om KBT (kognitivt beteendeterapi). Sen var det ju dags för kör :D Vi sjöng (oooh, oväntat va? ;)) jag fick sjunga tenor (killstämman ;P) men det va kul ^^

På vägen hem så gick jag av i Älvsjö för att gå och vaccinera mig, men såklart så var vaccinet slut!! Så det var bara att åka hem. Väl hemma så hade såklart ingen gjort mat, så jag fick ställa mig och göra det, blev kyckling å pommes ;) Farfar var ju här också, han hade följt med Charlotte till keramiken. Han sa till mig att jag ska få 500 kr till i födelsedagspresent, för jag är den enda som inte har någon inkomst, för han tycker inte mitt jobb på donken räknas typ xP men jag tackar ju inte nej till det, då får jag ju mina 1000 kr :D men jag får de pengarna nästa månad iofs.

Har precis kollat på Andra Avenyn, bra bra :D ska även kolla på Kobra ikväll (21:30 på 2an) då kommer ju jag vara med en millisekund typ ;D Så det måste man ju kolla in ^^ men nu ska jag spela lite gitarr :D
Puss å kram <3

/C

Hejdå!

Ne, nu är det dags att gå!
Puss å kam <3

/C

Tisdag

Godmorgon!
Idag kom jag upp i tid iaf! Ställde väckarklockan en bra bit ifrån så jag var tvungen att resa mig upp och gå för att stäna av den ;) Så nu är jag vaken! Idag är det som vanligt på tisdagar bara tre lektioner, men tre lååånga lektioner plus en lååång rast -.-' Alla har sagt att grafisk form-lektionen var helt värdelös, jag vet inte om jag orkar gå på den >.<

Ska f.ö kanske vaccinera mig mot svininfluensan idag! Mamma är på mig som bara den och tjatar, så det är väl lika bra att få det gjort :P då gör jag det efter skolan isåfall, det blir nog ganska smidigt =) Men nu ska jag käka frukost!
Puss å kram <3

/C

Nu ska jag sova!

Ne, nu stänger jag av datorn! Godnatt på er! :)
Puss å kram <3

/C

Dags att sova!!!!

Nu jävlar, nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig! Drömmen var f.ö. väldigt intressant ;) Dock inget jag tänker dela med mig till er ;D Men det är ju lite smickrande att ha varit med i någons sexdröm :P

Shit, va svårt jag har att koncentrera mig, har verkligen sovit alldeles för lite nu på senaste, och jag märker verkligen av det, inte bra, inte bra!

Men.. fan då :P hur ska jag kunna stänga av datorn när det kommer in kul folk på msn hela tiden!!?? Hjälp mig någon, kom med massa tips, SNÄLLA!!
Puss å kram <3

/C

Duktig jag är ^^

Hej =)
Har kommit hem nu, skönt! :) Fick faktiskt frågan om jag ville sluta klockan 9 istället för 10, men ne, jag har jobbat så lite nu så jag jobbade klart hela mitt passa faktiskt! ^^

Kom hem för ca 30 min, skönt att få sitta ner ^^ Jag är väldigt trött och jag ska verkligen försöka att lägga mig innan 12 idag!! Ska upp kl halv 7 imorn så...

Sitter f.ö och väntar spänt på en detaljerad beskrivning av någons dröm ;) Haha vi får se hur det slutar (A) ;) Ska bli kul å höra exakt vad som hände i drömmen ;D E ju inte alltid folk drömmer porriga drömmar där jag är huvudpersonen :O Eller åtminstone inte vad jag vet ;)
Puss å kram <3

/C


Nu går jag!

Är hemma runt halv 11-11 ikväll, hörs då! :)
Puss å kram <3

/C

Blöö

Usch, måste gå hemmifrån om ca 45 min >.< har verkligen ingen lust alls att jobba.. men men, känns väl bra efter :P

Hehe, fick precis höra att någon har drömt om mig inatt! Haha mysigt mysigt ;D Synd att jag inte får höra detaljerna bara.. :(

Men ska käka något nu!
Puss å kram <3

/C

Lagom kort dag ;)

Hellu =)
Idag hade jag bara svenska och mediakommunikation, gick väldigt snabbt :P Sov hela vägen till skolan och typ hela vägen hem :P Tur att jag hade Julia som kunde väcka mig när jag skulle av xP

Ikväll jobbar jag. 18-22, är inte pepp alls, för jag är trött! Men men :P Föresten så åt jag min tårta idag, fan va god den var! :O :D jag smakade ju aldrig på den igår, var inte sugen :P men idag var jag sugen ;) Funtar på att ta en muffins också ;D
Puss å kram <3

/C

...

Så här ser jag ut idag, om någon är intresserad av det lixom ;P




Nu ska jag borsta tänderna och fixa lite, så om ca 20 min ska jag gå hemifrån så jag hinner med bussen :)
Puss å kram <3

/C

Fy på mig..!

Happ där rök det.. :P jag hade ju tänkt att "den här veckan ska jag gå hela veckan!" men så blev det inte :P Jag glömde visst ställa klockan igår så jag vaknade vid 9 xP Så jag struntar helt i multimedian, går på svenskan och mediakommunikaitonen istället! Så min buss går om en timme, nice :)
Puss å kram <3

/C


Ojdå :P

Fan.. blir ju MAX 5 timmars sömn inatt.. det suger ju :P Jag kommer vara som en zombie imorgon.. iofs världens snyggaste zombie enligt Greyfox, så det är väl ett plus ;) Ska väl sova snart.. typ :P
Puss å kram <3

/C

Varför är jag inte förvånad?

Haha, jag är fortfarande vaken, nån som är förvånad? =P Vad har jag gjort då? Jo jag har käkat lite, våfflat håret, tagit över Eriks gamla datorhögtalare eftersom att han fick nya i födelsedagspresent och så har jag suttit å chattat =)

Vad tycker ni då, blev jag fin i håret? ;) (haha, ja jag vet, jag ser mupp ut :D)


Men ska väl försöka att sova snart.. ska ju ändå upp vid 7 imorgon. Har fan lite ångest, för vi ska ju börja med våran film imorn på multimedian, och jag har ingen lust alls, vet inte ens vad jag ska göra för film, suck -.-'
Puss å kram <3

/C

TRÖTT!

Jävlar va trött jag blev helt plötsligt :S satt i sängen å spelade lite gitarr, höll typ på å sjunga mig själv till sömns :P Jag har inte pluggat någon matte, men tvivlar på att jag kommer orka göra det nu, så jag ska väl ta ut linserna, byta om och sen kanske gå och lägga mig?

Så här såg jag föresten ut idag :)

Puss å kram <3

/C

Födelsedagspresenter :)

Hellu ^^
Nu har alla precis åkt, så nu är det relativt lugnt här hemma =) Det här fick jag idag :)

Extern hårddisk från mamma o pappa ;)


Smyckesdocka från mamma :)


Riktigt god choklad fick jag från Fredrik och Karolina :)



Mormors första steg i att lära mig att dricka te: ge mig en kopp



Fick en barréklämma också av mormor :D :D


Sen fick jag 200 kr av mormor och 500 kr av farfar + 2 lotter. Men måste erkänna att jag är lite besviken på farfar, har alltid fått 1000 kr av honom, och jag hade räknat med det, för jag tänkte ju köpa min minilaptop den här månaden.. men aa.. han ska ju till Spanien i en månad nu med Ingrid, så då har han väl inte råd att slösa lika mycket på oss... :P Men men, that's life! Jag ska väl inte klaga eg. är ju jättenöjd med det jag fick :) Men nu tänkte jag nog plugga lite matte -.-'
Puss å kram <3

/C

Jag tycker jag är duktig iaf :>






Oj, nu börjar det komma gäster, jag är ju inte ens klar!? :O Måste upp och duscha och göra mig iordning :P
Puss å kram <3

/C

Söndag

Hellu =)
Vaknade för ca 30 min sen, har legat å läst ut boken ;) Fan va bra den va :D Nästan så man måste läsa den igen (A) Men nu ska jag iaf städa upp lite på mitt rum, bädda sängen och sånt, och sen ska jag börja baka! Klockan 5 kommer gästerna och innan dess ska jag hinna göra en tårta och muffins, och mamma ska hinna göra mat också! Men jag lägger upp bilder sen =)
Puss å kram <3

/C

01:00

blev klockan precis, och jag sitter fortfarande uppe! Jag blev ganska pigg efter badet jag tog, sen har jag legat och läst, läser ju "genom dina ögon" eller "the host" som den heter på engelska, en bok som Twilight-författaren Stepehenie Meyer har skrivit, och den är grymt bra! Har svårt att lägga ifrån mig den :P Den var ganska konstig i början, när man väl kommit in i den så är den grymt bra :D Så jag ska väl tillbaka till boken nu ;) Men först ska jag gratta Erik som fyller 19 år idag!

Grattis brorsan! :D <3

Puss å kram <3

/C


Lördag kväll

Hej bloggen ;D
Idag har jag mest slappat, mamma å pappa var borta och handlade, så jag låg i vardagsrummet och lyssnade på musik :D Sen när jag tröttnat på det så gick jag och la mig och läste lite =) När dem sen kom hem så gjorde jag och mamma mat, det blev skitgott :D Så vi har precis ätit nu. Viktor och Erik har två kompisar här, de är uppe och spelar, det är deras band typ, så Emmi är hos mig, vi snackar och hon sminkar sig och fixar sig för ikväll, de ska ju ut och fira Erik som fyller år imorgon ;P Fan, om ett år asså, då fyller jag 18, då ska jävlar! Fan vad jag längtar :D Men nu ska jag vara lite social =)
Puss å kram <3

/C


Gårdagens bästa citat:

Johan - Det var kul att du kom
Jag - Det var kul å komma!

Neeee, inte någon misstolkning där inte, inte alls *hmmhmm* :P Haha kul hade vi åt det iaf xD xD

Idag har jag hunnit med att vakna, byta nål, käka pannkakor och börja med att sortera strumpor! Här ser ni alla strumpor som ska sorteras xP



Så jag ska fortsätta med det nu!
Puss å kram <3

/C


Dags att sova!

Ne, nu är jag faktiskt rätt så trött! Bara för att det är helg så måste man ju inte vara uppe hela natten ;) Men vi hörs imorgon! :)
Puss å kram <3

/C

:(

Det ligger inte uppe än, så jag får väl se det imorgon.. men Kevins uppträdande var uppe, fan va bra han var, som alltid :) <3

Minnen :)


Lite fail, för jag råkade se att Camill åkte ut, men det gör inget, för det gör mig så glad att hon åkte, jag gillade henne inte alls, störde mig på hela henne xD
Puss å kram <3

/C

Mmmmmm :)

Hej ^^
Fan va gott det var :D Dock missade vi typ första bussen så det blev lite fel xP men det blev bra ändå, å gott var det ju :D Vi kollade på simpsons medan vi käkade, nicenice ^^ Sen tittade i på Lejonkungen 3, så söt :D å efter det spelade vi ett spel, det va kul, men Johan vann ;D å efter det satt vi mest å snackade =) Vid ungefär kvart i 1 så drog jag hem. Nu gör jag inte så mkt, men ska se om dagen idolavsnitt ligger uppe, isåfall ska jag kolla på det!
Puss å kram <3

/C

E4-baren here we come!

Hellu =)
Ska åka nu, ska träffa Johan så ska vi iväg och käka :D Men vi hörs senare :)
Puss å kram <3

/C

HELG! :D

Hellu =)
Blev en kort skoldag idag :P Hade svenska och sen lunch, sen fick vi veta att vi som har foto började typ en timme senare och slutar då en timme senare, så jag drog, pallade inte vänta :P Jag åkte hem till Alex istället och hängde hos henne fram till kvart över 5 typ =) vi snackade å käkade lite å jag skämdes lite, haha xD Men kom hem ganska nyss iaf =) Var ute en snabbis med Dharma och när jag kom in igen så såg jag att min senaste fotobok har kommit hem! Är bilder från förra årets sommar då jag var på Gåsö med mina söta kusiner :) men några bilder blir det inte på denna bok, inte innan jag sett dina böcker Alex!!! :P *lipar* haha xD Men funtar på att göra en ny nu, är ju så kul, dessutom är det gratis! ;D

Ska ju träffa Johan ikväll också =) runt halv 7 blir det väl, så det är ganska snart, då ska vi åka till E4-baren och käka, fyfan va gott :D
Puss å kram <3

/C

Hejdå!

Ne, nu är det dags för mig att gå till bussen, vi hörs väl när jag kommer hem om jag inte lyckas blogga nåt under någon lektion ;)
Puss å kram <3

/C

FREDAG!

Godmorgon :)
Idag är det ju fredag, så jag börjar 12:20, skönt :) Har varit vaken i en halvtimme nu typ, men har inte gjort så mkt alls :P Ska käka frukost iaf, bädda sängen, klä på mig, och kanske ta Dharma på en promenad om hon behöver det. Men ska äta nu iaf, känner hur det börjar kurra i magen! :P
Puss å kram <3

Lilla söta Zingo som faktiskt inte är så liten längre! Han är ju 6 månader och 9 dagar!
 

/C

Godnatt :)

Där ser man.. klockan är över 12 och datorn är fortfarande på.. usch på mig :P Ska iaf lägga mig nu, är riktigt trött faktiskt! Imorn är det fredag, fan va nice :D Då ska jag träffa Johan, på lördag vet jag inte vad jag ska göra.. men på söndag så firar vi mig och Erik, så då får jag presenter, wiho :D
Puss å kram <3

/C

Hemma från La Isla!

Hellu =)
Nu är vi hemma igen! Det var ritkigt kul faktiskt :) Var 2 killar i vår grupp å typ 10 tjejer :P Men det gick bra ändå, var ju lite smått komplicerat å man var tvungen å koncentrera sig mkt, mesta av tiden blundade jag, för jag var följare xD Då skulle man ha händerna på föraren och blunda så man skulle känna vad föraren gjorde och kunna dansa med dåra. Men det var kul =) Efteråt så var det dans på dansgolvet, så musiken åkte på och ljuset släcktes, då kom dansläraren och bjöd upp mig, så han och jag snurrade runt där på golvet, jag blundade hela tiden dåra, men det gick bra ^^

När vi gått därifrån så var det 15 min tills bussen skulle komma, så vi började gå, men då ringde pappa och han hade tydligen fått en körning till Fridhemsplan så han kunde då plocka upp oss å köra hem oss, riktigt skönt, för det är kallt ute! Men är som sagt hemma nu, så nu ska jag rensa kylskåpet känns det som, jag är hur hungrig som helst, har typ ätit 4 mandariner idag, och that's it!
Puss å kram <3

/C

Tango!

Så, nu är vi klara, så om 5 min ska vi gå, så jag ska se till att jag får med mig det jag behöver :P
Puss å kram <3

/C

Föresten!

Lite påminnelser här ;)

Först och främst, detta inlägg får ni gärna kolla in och lämna en kommentar i :) har fått 2 kommentarer än sen igår, kan bli fler, så kom igen, kommentera! Spelar ingen roll att jag redan vet att du läser min blogg, kommentera ändå ;)

Sen vill jag också påminna om att ni kan följa mig på bloglovin :) Bara att klicka på knappen :) För er som inte vet vad bloglovin är så är det en jättebra sida där man lägger in alla bloggar man följer, så ser man när dom uppdaterar, då behöver man bara kolla på bloggarna när de uppdaterar istället för att gå in flera ggr om dagen i onödan =)

bloglovin

Puss å kram <3

/C

Tango ikväll...

Hej!
Var ju ganska seg dag idag, men jag överlevde! Dock fick jag höra att vi visst hade kärdag/programtid idag :S men vi skulle ha frisbeegolf å alla sa att det är jättetråkigt och jag och mamma ska ju dansa tango ikväll så jag skippade det!

Har nyss kommit hem, det är verkligen härligt att ha ett städat rum, man blir på så bra humör då :D Ska väl käka något.. är ganska så hungrig! Undrar vad man ska ha på sig ikväll föresten.. ucsh, hoppas inte det bara är massa gamla gubbar där typ >.< får hoppas på det bästa!
Puss å kram <3

/C

ILLA!

Shit.. jag börjar typ vänja mig vid min väckarklocka.. den ringde idag, jag stände av den, somnade om, vakande 20 min senare och mindes inte ens att jag vaknat innan! Jag förstog att jag gjort det när jag såg hur väcklarklockan stog.. men det här är inte bra! Jag måste nog byta ställe på väckarklockan så att jag måste gå upp för att stänga av den!

Aja, iallafall så har jag precis käkat frukost, nu ska jag fundera ut vad jag ska ha på mig idag! Sen är det väl nästan dags att gå till bussen tror jag! Här har ni dagens schema:

› Mediakommunikation
› Engelska
› LUNCH
› Matte
› Mentorstid

Så det är ändå en relativt kort dag :) Haha å vet ni vad jag ska göra ikväll? Jag och mamma ska iväg på drop-in-tangokurs xD Haha vi får väl se hur det går, men det blir nog kul :D Men nu ska jag plocka undan efter mig för jag ska hålla mitt rum rent nu!
Puss å kram <3

/C

Tillåt mig klaga..

Jag har ca 30 besökare om dagen, så åtminstone 1 eller 2 kommentarer borde man väl kunna få ihop varje dag? Men ne.. så kul ska jag tydligen inte få ha det... kan inte alla som läser just det här inlägget skriva en liten kommentar, skriv bara hej åtminstone :) Sen får ni gärna skriva lite mer om er själva, länka till era bloggar eller så, då skulle jag bli jätteglad :)

Iallafall så är klockan kvart i 12 nu, så jag ska väl stänga av daton och försöka komma i säng innan klockan 12! Kan ju vara bra att göra det ibland också ;) Ska upp kl 8 imorn iaf, helt ok tid!
Men godnatt på er :)
Puss å kram <3

/C

:)

Gud så skönt det är att ha nystädat rum :) Känns jättebra ^^ Tänkte nog spela lite gitarr nu tror jag ^^
Puss å kram <3

En bild på söta Zingo kan jag bjuda på också :)


/C

KLAR! :D






Liiite bättre va? ;) Tog mig ca 5 timmar å städa, men skönt att ha det gjort nu! Jag var noggrann också, gjorde fint på hyllorna och under sängen också! Fixade lite med akvariumen också! Nu ska jag nog ta ett bad tror jag, det verkar väldigt skönt :)
Puss å kram <3

/C

Det gick visst..

Var bara jag som inte fattade hur man skulle sjukanmäla sig, men Stephie föklarade det för lilla mig :) För tillfället så håller jag på att städa rummet. Det ser ut som.. jag vet inte vad, inte bra iaf! Har redan hållit på i typ 1½ timme, men det ser fortfarande lika illa ut >.< men det kommer före- och efterbilder sen! Men nu ska jag fortsätta..
Puss å kram <3

/C


Går ju inte att sjukanmäla sig..

Ne, det blir ingen skola idag. När jag käkade frukost så tittade jag ut. Det var frost över hela marken och det snöade. Så det går inte. Får ångest bara jag närmar mig ytterdörren typ >.< Men saken är den att det går inte att sjukanmäla sig! telefontjänsten har dom lagt av med, så jag var inne på fronter och tittade, men det fanns ingenstans där heller som man kunde sjukanmäla sig :S Så jag får väl be nån klasskompis säga till lärarna att jag är sjuk.
Nu ska jag iaf lägga mig och sova ett tag.
Puss å kram <3

/C

Försov mig..

Vakande 30 min sent idag, så jag blir lite sen idag, men typ bara 10 min. Har ingen lust alls att åka till skolan, vill vara hemma och sova, har dessutom grovt ont i halsen! Men men, idag hade vi dessutom nån svenskaläxa som jag inte kollat igenom alls, jippie! Fan va jag suger -.-' Så jävla skoltrött är jag också..  Här får ni dagens scehma iaf:

› Matte
› Svenska
› LUNCH
› Engelska
› Textkommuinikation

Seriöst, typ världens tråkigaste dag -.-'
Aja, måste käka frukost nu.
Puss å kram <3

/C

Godnatt!

Ja, jag suger på att gå och lägga mig, tack jag vet. Blir inte lättare heller när Erik är ute i köket och har gjort kyckling och pommes!!! min favvomat lixom :S Så nu kommer det lukta gott här ett bra tag till.. jaja, ska sova nu iaf.
Puss å kram <3

/C

Stolt över mig själv!

Hey,
Så här har min dag sett ut:

Började med fotolektion, jag sov mig igenom hela genomgången på ca 20 min kanske? Det var mörkt, läraren talade med världens släpigaste röst och vi tittade på svartvita bilder, konstigt att jag somnade? Ne precis ;) när jag vaknade till så sa någon att det snöade, jag tittade ut, och jepp, det snöade, fyfan >.< direkt efter det så blev vi utskickade i kylan för att åka till t-centralen och fota 4 random personer.. Jag åkte med Rasmus och Izabella, Rasmus drog för att fixa det på egen hand så jag och Izabella jobbade tillsammans. Väl där iaf så såg vi att dom spelade in något där, och det var tydligen för programet Kobra, så denna snubbe var där:



Jag gick ju omkring där och letade efter folk som jag kunde fota, så kom en tjej fram till mig som höll på å filma och frågade om jag ville vara med! Så jag tackade ja, det jag skulle göra var att gå framför kameran :P Så håll utkik, ni lär se mig i programet Kobra typ nästa vecka ;D



Efter det så fotade vi klart iaf och åkte sen tillbaka till skolan där vi laddade in bilderna på datorn, sen slutade vi. Efteråt så hade vi matte, vi hade genomgång i typ 20-30 min, jag sov då också :P sen orkade jag inte jobba något, var så trött!

Efter matten så var det då lunch, så jag, Anton och Fabian käkade. Var ju typ ingen annan där :P Stephie, Julia, Bea och Ellinor var alla sjuka, eller "sjuka", jag vet inte :P så jag fick vara med Anton och Fabian, vilket jag iofs inte har något emot, men eftersom att Fabian typ hatar mig så var det kanske inte så roligt... Men han drog iaf efter lunchen för han skulle till tandläkarn, så jag och Anton satt å fördrev tiden med att läsa tidningar å snacka lite, men sen hade han lektion så jag blev lämnad ensam. Jag gick då ner till centrum och tog ut pengar så jag kunde köpa comviq kompis till mobilen! Resten av håltimmen fördrev jag med att läsa ^^

På kören så fick vi lite nya sånger och vi sjöng igen några nya och några gamla. Sen fick vi som sjunger Alt stanna kvar för det behövs fler i kören som kan sjunga killarnas stämma för de är bara 3 killar i kören :P så alla fick sjunga så lågt de kunde och det blev jag + 3 andra som kunde sjunga rillräckligt lågt, så vi får hoppa in och sjunga killarnas stämma där det behövs :P



När skolan äntligen slutat så åkte jag hem till Alex och var hos henne ett tag :) men sen ringde farfar och undrade var jag var, för han är ju här varje tisdag för att skjutsa Lotta till kermiken, så han undrade om han skulle få träffa mig idag så jag begav mig hem så han fick det :) Nu har han precis åkt, men han hade med sig massa med mandariner hit, så jag ska gå och mumsa på dom :D :D

Ang. rubriken, jag är stolt över mig själv för att jag stannade kvar hela dagen i skolan trots att ingen av de tjejer jag brukar umgås var med och för att jag gick på kören trots att jag inte känner någon där ;)
Puss å kram <3

/C

Jag tävlar!



Jag tävlar om ett halsband och matchande örhängen från PILGRIM hos
dendarElin.
Gör det Ni också, tävlingen hittar ni
HÄR.

Puss å kram <3

/C

Blööö

Usch usch, jag är riktigt trött asså! Har iaf piffat till mig lite så jag inte ser ut som en zombie längre! Är faktiskt helt klar inför skolan, nu är det bara klockan som får skynda på sig lite :P Ska gå om typ 12 min, min buss går 39. Dagens schema:

› Foto (istället för rörlig bild då vi ha kombinerat kursen med alla mediaämnen)
› Matte
› Lunch + håltimme i 2 timmar
› Kör

Men nu ska jag ta och klä på mig ytterkläderna (jacka, halsduk, vantar, mössa och väska!) sen ska jag väl börja promenera lite långsamt mot bussen.
Ha en bra dag allesammans!
Puss å kram <3

/C

gröt

Hellu,
Jäävlar va seg jag känner mig.. men jag får skylla mig själv som la mig så sent >.< Var otroligt jobbigt att ta mig ur sängen idag istället för att sjukanmäla mig och ligga kvar och sova. Jag har iaf precis käkat frukost, det blev havregrynsgröt, gott :) Sen har jag kommit fram till att vitamin- och mineraltabletterna smakar ingenting om man sväljer dom med fil! Så det är bra :)

Ne, nu ska jag gå å skvätta lite kallt vatten i ansiktet typ så jag vaknar! Har en lång dag idag.. börjar ju 8:25 å slutar 16:50, men ska bli kul med kör igen iaf :)
Puss å kram <3

/C

Sova

Ojojoj va klockan går! Är verkligen dags att sova nu, ska ju upp halv 7 imorgon!
Puss å kram <3

/C

Framtiden

Hej hej =)
Haha det kom ingen och hämtade mig, men jag är inte förvånad xP Var iaf en kort dag på jobbet, lite småstressig några gånger, men det gick bra :) Fick dock stå i kassan hela passet! Fattar inte varför dom ställer mig i kassan hela tiden när jag ändå är så långsam där :S

Aja, vill ni höra lite om mina framtidsplaner? :) Jag ska, när jag tagit studenten, vara au pair någonstans, typ england tror jag :) Va mamma som kom med förslaget, hon ville nämligen vara det när hon var yngre, men hon träffade ju pappa när hon gick i trean, så det blev inget av med det :P Men det verkar hur kul som helst, har läst massa som har skrivit om hur det är och så :) så jag längtar fett mycket :D Så jag ska läsa vidare om det nu ;)
Puss å kram <3

/C

Att ha pojkvän handlar bara om status

Pendeltåg mot Märsta, Stockholm

Tre tjejer ~17 sitter och diskuterar den enas nya pojkvän.
Tjej 1: Men är ni tillsammans nu!? Varför har du inte sagt något? Jag har inte sett någon ändrad status på Facebook!
Tjej 2: Nej, måste man ändra direkt eller?
Tjej 1: Ja, klart man måste. Du är inte ihop på riktigt förrän du ändrat status.
Tjej 3: Jag känner en tjej som var ihop med sin kille i nästan tre månader innan hon ändrade. Båda två stod liksom som singel!
Tjej 1: Men shit… är de fortfarande tillsammans då?
Tjej 3: Ja, jag tror det.
Tjej 1: Va!? Det är ju helt sjukt! Det kommer ta slut när som helst.

Haha :P
/C


Jobb nu!

Nu måste jag gå, börjar om 30 min!
Puss å kram <3

/C

Skjuts?

Hej!
Inernet var fortfarande inte igång när jag kom hem, så jag la mig och läste istället :) Sen fixade Erik det och satt vid min dator å lekte, så jag somnade, blev en liten powernap, det var skönt :D Ska ju jobba idag, men är ett kort pass, bara från 18:00-21:15, så det är nice! ^^ Haha får se om "någon" kommer och hämtar mig och kör mig till jobbet, haha jag tvivlar på det xD Ska iaf käka nu =)
Puss å kram <3

/C

Multimedia!

Usch, sov bara 5 timmar inatt, så jag är jättetrött och vill inte alls ha skola >.< men det är bara 20 min kvar på multimedian, så det är nice! Vi ska iaf komma på vad vi ska göra för film, hur svårt som helst! Jag har inga idér alls :( Det ska vara tema livsstil och hälsa, hjälp mig någon!

Föresten så fungerar typ inte internet hemma :S Det slutade fungera igår å funkade inte imorse när jag prövade, så vi får se när jag kan uppdatera nästa gång!
Puss å kram <3



/C

Nee, vadå, det går väl inte att misstolka?

Haha, den som gissar rätt på vad vi pratade om vinner en länkning xD (Greyfox, du får inte gissa!!)



Puss å kram <3

/C

Juste!

Jag lovade ju bild på Maddes present, så här kommer den :)



Puss å kram <3

/C

Bada :)

Mmm, nu ska jag upp och ta ett bad, fan va skönt :D Det är precis lagom varmt och med lite tända ljus och musik så bli det ju perfekt :D
Puss å kram <3

/C


Sovstund

Haha, jag var ganska trött så jag la mig för att vila ett tag, sov i 4 timmar xP Men det var sköönt :D Nu ska jag läsa lite bloggar ^^

Föresten, någon annan än Kent/Greyfox som har några förslag på vad ****** skulle kunna vara? ;) Hans gssningar är Freaks, puckon och idioter, men ingen av de var rätt ;D Men han gissar troget på! Vi får se om han kommer på det ;)
Puss å kram <3

/C

Kevin Borg <3 :)

Fan va bra han va :D :D Alla var jättebra :) dock var det ju väldigt synd att alla sånger var på svenska >.< men på slutet så körde dom ett medley av alla låtar fast på engelska, så det var nice :D Efteråt så drog vi till ett thaiställe där vi åt oxfiléspett med jordnötssås och ris ^^ Riktigt gott :D

Kom hem nyss, känner mig som en zombie, är så jävla trött! Vet inte mer vad jag ska skriva, så jag lägger upp lite bilder från igår :)



Puss å kram <3

/C

God morgon!

Efter 3 timmars sömn så mår man ju nästan prima asså! Jag sitter f.ö och fortfarande funderar över vad det är för fel på mig..? Antingen så har jag nåt kraftfält som drar till sig ****** (Hahaha lycka till och kom på det ordet, det lyckas ni aldrig!!!! ;D) eller så är jag alldeles för snygg (Det kan man ju stryka på en gång ;P) eller så har jag helt enkelt bara otur! I vilket fall som helst så... jaaa, hur ska jag "lösa" det här???

Skitsamma, nu ska jag iaf käka frukost, klä på mig och sen är det väl snart dags att dra typ!
Puss å kram<3

/C

Vafan är det för fel på mig!?!?

Seriöst, jag gör fel efter fel efter fel. Först gör jag det första, sen det andra och sist det tredje, hur fan lyckas jag!? >.<

Tjejvkällen var iaf jättetrevlig :) Nu är jag hemma, skittorr i munnen för insulinet tog slut tidigare idag, men nu har jag bytt det! Så nu är det bara att vänta på att det ska bli bätte!

Klockan är iaf kvart i 7 nu!!! och jag ska upp, vad, 9 kanske? Hallelujah, blir ju nästan kul! men jo, det blir det ju, jag ska ju se Kevin! <3 :D
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Tjejkväll på G!

Så, nu ska jag precis dra hemifrån, ska ju till Madde och hjälpa henne att förbered lite inför tjejkvällen med barnkalas-tema ;D Men jag ska dra nu, så vi hörs ikväll eller imorgon!
Puss å kram <3

/C

Go'morron!

Hellu :)
Nu är jag hemma igen :) Hos Madde så kollade vi på M*A*S*H och flummade och hon och hennes mamma bråkade som vanligt xP Haha :P Men hon skulle träffa Mimmi idag så hon skjutsade hem mig på moppen, så nu är jag här hemma :) Ska ju tillbaka till Madde vid 4-halv 5, ska ju hjälpa henne med maten och tårta ^^ Men jag har lite saker jag måste fixa innan det, bl.a ska jag göra fint i badrummet! Så jag ska ta tag i det nu, hörs sen!
Puss å kram <3

/C

IDOL!

Alla har väl kollat på idol hoppas jag? :) Jag hoppas Camilla åker, gillar inte henne alls! Bäst ikväll var lätt Tove! Hon var riktigt grym :D

Iaf, i Skärholmen då så handlade jag å Madde saker tills imorgon, vi fick med oss typ 4 kassar hem varav 2 pajjade! Så vi dampade lite och det kom en sur tant och gav oss en påse :P Vi blev iaf hämtade av Maddes mamma och nu är vi hemma hos Madde och har precis kollat på idol, så nu väntar vi på att tiden ska gå så vi får se vem som åker ut ;)
Puss å kram <3

/C

Mot Skärholmen!

Hellu!
Nu ska jag iväg och träffa Madde, vi ska åka till Skärholmen där vi ska handla lite inför imorgon :) Hörs sen!
Puss å kram <3

/C

Hemma igen :)

Halloj :)
Var en extremt onödig skoldag idag då vi inte ens hade något läsförhör idag, vi ska ha det på måndag istället! Så det var mest dit och vända igen :P Men nu är jag hemma igen iaf, känner mig ganska seg så jag funtar på att lägga mig i sängen och läsa och kanske sova lite :)
Puss å kram <3

/C

Jahaja :P

Har precis käkat frukost nu, så nu sitter jag här vid datorn igen ;) men ska gå strax, bussen går 24! Iaf så satt jag här å gjorde ingenting, så plötsligt så skriver en snubbe som jag inte pratat med på väldigt länge :P Och grejen e att jag har typ aldrig "träffat" honom, jag har sett honom 2 ggr typ, en gång sa jag hej andra ggn visste jag inte ens att det var han :P Men han är iaf min äldsta brorsar kompis och han har fått min msn via min brorsa Fredrik dåra. Han är lite småudda men vi pratar på om allt och ingenting typ å så plötsligt skriver han såhär:



Så jaa.. hur säger man nej på ett snällt sätt? xP Haha men iaf, ska borsta tänderna och fixa mig nu sen drar jag! Men jag har ju bara en lektion idag så vi hörs väl snart igen!
Puss å kram<3

/C

Kurrrrrr

Hellu =)
Har nyss vaknat och sitter här med en kurrig Zingo i knät :) Jag har väldigt ont i halsen känner jag, men jag ska till skolan ändå, är bara en lektion och vi ska ha läxföhör så jag känner att jag borde gå på det. Men nu ska jag käka frukost!
Puss å kram <3

/C

Boksnack med Alex :)

Hellu =)
Jag käkade och lite senare, vid typ 8, så drog jag till Alex som då precis kommit hem från veterinären:)  Vi satt å snackade på om allt och ingenting, men mycket boksnack blev det :D Alex har ju äntligen börjar läsa böcker och det gör mig så glad :D :D Så vi snackade på om lite olika böcker och jag lånade två av henne och hon en av mig ^^

Jag kom iaf precis hem, sitter här nu och känner mig väldigt trött, så jag ska strax stänga av datorn och sen lägga mig och läsa lite :)
Puss å kram <3

/C

Shopping efter skolan!

Hellu :)
Idag hade vi mediakommunikation, engelska, matte, mentorstid och programtiden. På programtiden var det två killar, bögar, HIV-smittade som pratade om HIV och AIDS, det var intressant! Men förutom det så var dagen tråkig. Efter skolan åkte jag till t-centralen då jag köpte det där armbandet till Erik, present till Madde, vantar och ett par byxor till mig :)

Fina va? :)


Hmm, vad kan det vara? Det får ni veta när Madde har fått den, vill ju inte förstöra överraskningen ;)


Men ne, nu ska jag väl iväg och göra något annat, typ käka eller så, hörs senare!
Puss å kram <3

/C

Mango, ananas och banan

var det i min smoothie idag, hur gott som helst! En äggmacka blev det till det också, så nu är man mätt o glad! Ska gå om 5 min, men vi hörs senare!
Puss å kram <3

/C


Ni har väl inte glömt..

.. att ni kan följa mig med bloglovin? :)

bloglovin
Puss å kram <3

/C

Det händer inte ofta..

.. att jag duschar i 20 min! Men idag gjorde jag det :S :P

Idag ska jag till skolan iaf, känner mig lite bättre så det ska nog gå bra ;P Nu ska jag iaf klä på mig och sen käka frukost, min buss går iaf om ca 1 timme så det är nice, då hinner jag utan problem :)
Puss å kram <3

/C

Nu stänger jag av datorn.

Ska lägga mig och läsa och sen sova :) Vet inte om det blir någon skola imorgon, får se!
Puss å kram <3

/C


En lista först :)

Hur mkt kille är du ?

[x] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[x] hundar är bättre än katter
[x] det är kul när någon gör sig illa
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[ ] du har x-box, wii eller liknande spel
[x] du lekte med leksaksbilar som liten
[x] någon gång har du velat bli en brandman
[x] våldsamma filmer är bra
[ ] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[ ] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[ ] du tycker det är coolt med baggy byxor
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x]grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[ ] sport är kul
[ ] pratar med mat i munnen
[ ] använder boxers

9/20

Hur mkt Tjej är du?

[x] du älskar att shoppa
[ ] du använder eyeliner/kajal
[ ] du bär färgen rosa
[ ] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[ ] du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] du gillar att bära smycken
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[x] shopping är en av dina favoritsaker
[ ] du gillar inte filmerna star wars
[x] du har gått i dans eller gymnastik
[ ] det tar dig ca en timma att göra dig i ordning
[ ] du har fler än 10 par skor
[x] du bryr dig om hur du ser ut
[x] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjej underkläder
[ ] du lekte med dockor som barn
[ ] du gillar att sminka andra för nöje

8/20

Där ser man, jag är mer kille än tjej! :P
Puss å kram <3

/C

Jag = tjockis!

Hellu,
Har precis tryckt i mig alldels för mkt godis, usch usch usch >.< har iaf tittat på filmen Eragon också, den suger ju om man jämför med boken, så jag föredrar att inte göra det ;)

Har suttit å letat lite efter en present till bror min som fyller år den 18:de, tre dagar innan mig, och jag hittade detta armband som jag tror skulle passa honom, sen ska jag köpa lite plektrum till honom också :)


Måste ju köpa present till Madde också, ska ju till henne på lördag då vi ska fira henne :D

Nu iaf så tänkte jag lägga mig i sängen igen och läsa lite mer, man kan ju inte nöja sig med att läsa bara typ 600 sidor på en dag ;)
Puss å kram <3

/C

Godis + Eragon

Hey,
Har sovit typ hela dagen :P Mamma kom och väckte mig för att se att jag fortfarande levde typ :P Jag har iaf precis käkat, nu hör jag hur Dharma sitter och gnäller vid dörren så jag ska ta henne på en liten promenad och glida förbi macken och köpa lite onyttigt ;)
puss å kram <3

/C

Dagens födelsedagsbarn :)

Idag fyller ju söta Madde 17 år! :D Grattis gumman <3 <3 <3

Gammal bild på Madde från balen :)

Puss å kram <3

/C

Mat :)

Håller på att göra det jag gör bäst och det jag gillar mest, kyckling med pommes frites ;) Blir med lite currysmak idag också, gott gott ^^

Annars då? Jo, jag har legat i sängen och först läst ut "När jag hör din röst" och så har jag hunnit läsa precis 100 sidor ut "Ljudet av ditt hjärta" så bra asså :D
Men nu ska jag kolla till maten!
Puss å kram <3

/C

Sjuk

Hey,
Vaknade idag kl 8 och kände mig inte frisk alls. Halsen värker, näsan är helt igentäppt och ögonen känns helt vattniga. Så idag ska jag ligga största delen av dagen i sängen och sova bort förkylningen! Men först ska jag ta min mineral- och vitamintablett i samband med frukosten och sen ska jag även ta förkylningstabletter!
Puss å kram <3

/C

Natti!

Så, nu har jag sett veckans AA-avsnitt, nu är jag riktigt trött så jag ska ta och stänga av datorn och natta fiskarna sen ska jag krypa ner i sängen och sova :)
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Andra Avenyn!

Hellu =)
Jag å Johan kollade på filmen Förtrollad, så söt :D Sen snackade vi lite men han drog för ett tag sen å jag tänkte att jag ska lägga mig och sova bort förkylningen, men så kom jag på att det är tisdag, så jag har inte sett andra avenyn! Så jag måste göra det nu, sen ska jag sova!
Puss å kram <3

/C

Ny fotobok på G!

Även denna är gratis :) Få en gratis du med, Klicka och se hur :)

Iaf, plingade nyss på dörren! Så jag gick å öppnade, där stog Eriks två kompisar, ena va Danne tror jag han heter, den andra vet jag inte vem det var, men va söt han var! :O :D Jag hörde hur dom viskade ute i hallen.. "jo, lite känner jag igen henne iaf!" sa han, så jag har nog träffat honom förut :P Hmm, måste fråga Erik vem det är ;) Men nu ska jag fortsätta med fotoboken :D Denna gång fyller jag boken med bilder från Gåsö :)
Puss å kram <3

/C

Hemma!

Hej hej :)
Nu är jag hemma, skönt! På rörliga bilden så blev vi klara med vår reklamfilm, så det är nice :) på matten sov jag å på kören så sjöng jag ;D Fast jag lät väldigt krasslig för jag är ju förkyld :( Men 3 låtar fick iaf, lucialåtar ;P 2 st sjöng vi igenom, lät väl bra =)

Senare ikväll ska jag ju träffa Johan, ingen aning vad vi ska göra! Men nu tänkte jag käka något och sen städa lite på mitt rum om jag orkar :P
Puss å kram <3

/C

Ajabaja!

Råkade somna om idag :| Så jag sov 30 min för länge, vilket iofs var väldigt skönt, men som då betyder att jag får ta en senare buss.

Det är typ världens äckligaste väder ute och jag vill bara krypa ner i sängen och somna om och sova bort min förkylning, men det går inte! Måste till skolan idag då det är sista rörlig bild-lektionen innan vi ska redovisa och för att det är kör! Men imorn kanske.. om jag fortfarande är förkyld kan jag nog vara hemma då! Så här ser dagens schema ut iaf:

› Rörlig bild
› Matte
› Lunch + håltimme
› Kör

Sen ikväll runt 7-tiden så ska jag träffa Johan också :)
Men nu ska jag borsta tänderna och sen är det dags att gå hemifrån!
Puss å kram <3

/C

Godnatt!

Åh va jag är dålig på att lägga mig! Men nu ska jag sova iaf :)
Puss å kram <3

/C


Kassa hela dagen!

Idag fick jag stå i kassan hela passet! Men det gick bra, var inte så mycket folk :) Däremot så hade jag ingen penna idag, någon snodde den igår! Men det var jättejobbigt för då fick jag fråga de andra om penna varje gång en kund skulle skriva under ett kvitto eller när man kollade toalistan, å man märkte att de bliv lite irriterade efter ett tag xP Men nu har jag packat ner två pennor så jag har det tills nästa pass!

Nu sitter jag här med en kelig men lite småtjock katt i knät ;) Seriöst, måste få ner Zingo i vikt, han har världens mage :O Frågan är bara hur det ska gå när vi alltid har mat framme till katterna... Får ta och lösa det på något sätt!

Är iaf ledig från jobbet nu en vecka :) Känns bra eftersom att jag är på väg att bli förkyld, så jag ska sikta på att bli frisk nu! Imorgon är det iaf en äckligt lång dag -.-' Börjar ju 8:25 å slutar 16:50! Så det blir ju lite jobbigt :( Men det är kör! Och jag har ju bara varit på en körlektion den här terminen :O har kommit saker ivägen, orientering, lärarn va sjuk, jag var sjuk o.s.v, men imorgon ska jag gå!!

Nu ska jag ta och äta något och sen ska jag väl kanske gå och lägga mig? Jag är iofs sugen på att se Eragon.. men gör jag det så kommer jag inte få så mkt sömn, så jag får nog strunta i det...

Ego :D

Puss å kram <3

/C

Dags att gå!

Så, nu har man lite mat i magen så nu kan jag gå till jobbet ;P Hörs ikväll vid halv 11 typ!
Puss å kram <3

/C

Powernap!

Hellu :)
Tog en liten powernap så jag skulle piggna till lite inför jobbet, grovt skönt! Är inte alls speciellt pepp på att jobba, särksilt inte nu när jag börjar bli förkyld! Men det är bara 4 timmar och sen jobbar jag inte förän på nästa måndag, så det är ganska nice :)

Nu tänkte jag käka lite och se till att jag har med mig allt som jag måste ha med mig, men jag skriver nån gång till innan jag går iaf :)
Puss å kram <3

/C

Min fisk ;D

Haha visst blev den fiin? xD

Puss å kram <3

/C


kallt!

Helvete va kallt det är här inne! Fönstret har stått öppet hela helgen typ, usch!
Vi har iaf precis haft rast. Så nu är det 50 min lektion kvar, och allt vi har lärt oss är hur man zoomar och fadar, känns ju som om det går liiite långsamt kanske :P Men men, thats life! Efter den här lektionen har vi svenska, sen lunch å sist mediakommunikation! Eller, eg. är det gympa sen, men jag glömde kläderna..
Ne, nu ska jag forstätta att zooma!
Puss å kram <3

/C

Multimedia!

Hellu =)
Dagens lektion startade med tre utskällningar på raken, härligt! Nu sitter vi och lär oss att zooma ;) Men nu vågar jag inte blogga mer, kanske får en fjärde utskällning!
Puss å kram <3

/C

Skola!

Ooh, jag måste gå om 3 min! Till skolan för å ha multimedia ;D
Puss å kram <3

/C

Sova

Hellu :)
Blev ingen till film för mig, orkade inte! Istället så bytte jag nål, och jag tackar gudarna (eller nåt..) för att det inte var så jobbigt som det brukar vara! Har även spelat några omgångar av patiensduell med Jenny, hon vann! :P Nu sitter jag typ å sover vid datorn så jag ska förflytta mig till sängen nu :)
Föresten så börjar jag typ bli förkyld igen! Inte kul :(
Puss å kram <3

/C

Happy Feet :D



Så söt den filmen är :D Nu har jag den här låten på hjärnan också ;P

Somebody to love


Sitter för tillfället å chattar mest. Känner mig riktigt trött.. men funtar på att kanske se Eragon också ;P Men först måste jag se till att Lotta kommer i säng, hon skulle legat för 30 min sen men jag hör att hon fortfarande är uppe -.-'
Puss å kram <3

/C

Nämnde jag..

.. att jag är glad över att vara hemma? :D Känner mig så glad över att jag jobbat hela dagen då två pass har gått bort, ett nästa söndag och ett söndagen efter det, så då känns det bra att ha jobbat hela dagen idag så man får in lite pengar ändå ;) ska ju jobba imorgon med, 4 timmar är det då.

Sitter å funderar på vad jag ska göra nu.. ska nog se nån film, köpte ju två igår, Eragon och Happy Feet :D Blir nog nån av dem ;D
Puss å kram <3

/C

Donken hela dagen!

Fyfan va skönt, nu är jag hemma!! :D

Fick börja med att jobba i kassan idag. Var ganska lugnt eftersom att det typ inte var någon alls där :P Sen fick jag 15 min rast å sen tillbaka till kassan. Jag växlade en del mellan kassan å köket, men köket va roligast för det va kul folk där ^^ Men idag då när dom sa till mig å gå till kassan så fick jag ta över en beställning så jag stog å kollade på beställningen å brickan å var lite lagom förvirrad, sen när jag tittade upp så stog snubben å log åt mig, å det var ju Christopher! Tog fan ett tag innan jag kopplade :P Var ju typ jättelänge sen jag träffade honom :P Han skulle iaf ha sin burgade utan tomat, varför är jag inte förvånad? xP

Var annars en ganska händelselösdag.. eller jo, va nån 60+are, icke svenskar, som raggade på mig, usch >.< dom var ganska skabbiga, men sånt får man stå ut med! Sen sa Hamid att jag var hans favorit (A) haha bara för att jag e bäst (A) Ne, men sen typ bjöd han in mig till nån fest han ska ha också... iiingen aning om jag ska gå eller inte xD xD Men iaf, jag blev väldigt glad när jag slutade och orkade inte ens sura över att det regnade på vägen hem!

Nu sitter jag här hemma i värmen iaf :) Måste göra mat till Lotta, för mamma å pappa e på landet och brorsorna är borta!
Puss å kram <3

/C

Dags att gå..

VillinteVillinteVillinte.. Okej, måste ändra tankesätt.. PengarPengarPengar.. Hmm.. det funkar inte >.< Aja, har iaf varit ute i kylan med Dharma, så lite har piggnat till iaf! Så jag får se till att jag piggnar till lite mer och framförallt taggar till lite på de 15-20 minutrar det tar att gå till donken.

Men jaa... Vi hörs väl ikväll vid halv 7-7, jag lär väl vara ganska död då, men men! Ha en skön söndag allesammans!
Puss å kram <3



/C


Jobb på G

Usch, illa att behöva gå upp halv 8 på en söndag!
Idag är det iaf som, ni redan vet, dags för mig att jobba från klockan 9 till klockan 6. Så har ni lust får ni gärna kika in på donken å säga hej :) Kan ju iofs inte lova att jag kommer stå nånstans där ni ser mig.. men ändå ;P Ska käka frukost nu iaf!
Puss å kram <3

/C


Fiin katt!

Hallo :)
Har verkligen en snäll kisse måste jag ju säga. Han väljer såklart att gå på lådan när jag står där och fixar. Mysigt lixom :P men men, har iaf tagit kattlådan dåra och så har jag gjort fint i köket, nu är klockan 1!!!! Jag ska ju gå hemmifrån vid halv 9 imoron så det är verkligen på tiden att jag går och lägger mig nu!
Godnatt
Puss å kram <3

/C


För exakt ett år sen..

.. så var jag och Madde å hälsade på i JS igen, tänkte om ni ville veta det ;D

Ne, men jag sitter å kollar igeom bloggen, mest bilderna ^^ Lite kul :) Men jag ska väl lägga mig snart, men inte än, måste fixa lite småsaker nu, hörs!
Puss å kram <3

/C

Bara för att jag är så snygg ;)




Hahaha, jag var tvungen Madde ;)


Madde är ju inte så dum hon heller, RAWR! ;)

Puss å kram<3

/C

Tihi :D

Haha bion var skiitbra :D Fan va jag garvade xD xD Sen var det så gulligt, för i fimen när det var en sån där mysig scen så paret framför oss, killen la armen om tjejen å de gosade ihop sig så de satt extra nära, så gulligt :)

Efter filmen fick vi springa för å hinna med bussen ;P Sen när vi va framme så satt vi vid busshållsplatsen å snackade tills nästa buss kom :P då sa vi hejdå å gick hem :) Så nu sitter jag här hemma med en tallrik mat och en aning ångest inför mitt långa pass imorgon. Men men, bara å tänka på pengarna man får ;P Men nu ska jag käka upp min mat!
Puss å kram <3

/C

The Ugly Truth

Nee, jag bara skoja med er, den här filmen blir det istället ;D


Hon är producent på tv och han är tv-stjärnan och relationsexperten med otroligt mansgrisiga teorier om hur man träffar den rätta. När han utmanar henne i en serier tester för att finna kärleken blir resultatet inte riktigt vad någon av dem väntat sig.

Den kommer nog vara rolig :D Ska åka om ca en timme, men äta var det ja..
Puss å kram <3

/C


Bio igen ;D

Hellu =)
Jag och Madde gick upp å käkade god frukost å kollade på Whipeout tills Madde blev påmind om att hon skulle ha träffat Mimmi kl 11 i Skärholmen! Så vi fixade snabbt iordning oss och fick skjuts av Maddes mamma till Skärholmen där vi mötte upp Mimmi och först gick till ÖoB där jag köpte 2 filmer (Eragon och Happy feet :D) läppglans, och en festis. Träffade på Karro från klassen också! Hon jobbar där tydligen :)

Vi drog iaf runt i lite olika butiker. Det här fick jag med mig hem :)
Tröjan från H&M


Diademet från New Yorker :)


Nu är jag iaf hemma, sitter å snackar med Alex om vilken film vi ska se ikväll och det verkar som om det blir District 9


Det har gått över 20 år sedan utomjordingar anlände till jorden. Mänskligheten förberedde sig då på ett fientligt möte med överlägsen teknologi. Men ingenting skedde. Istället blev utomjordingarna kvar som flyktingar på jorden. Varelserna placerades i provisoriska hem i Sydafrikas District 9, allt medan jordens nationer debatterade deras fortsatta öde.

Men nu har människornas tålamodför situationen med utomjordingarna tagit slut. Ansvaret för utomjordingarna har därför kontrakterats MNU (Mulit-National United), ett privat företag utan intresse i utomjordingarnas välfärd. MNU kommer att göra enorma vinster om de kan få utomjordingarnas vapen att fungera. Men än så länge har alla sådana försök misslyckats då aktivering av dessa vapen kräver utomjordisk DNA.

Spänningarna mellan människor och utomjordingar kulminerar när MNU-tjänstemän inleder omlokaliseringen av alla icke-mänskliga individer från District 9 till ett nytt läger. En av MNUs fältarbetare, Wikus van der Merwe, utlöser ett utomjordiskt virus som börjar förändra hans DNA. Wikus blir snabbt den mest jagade mannen i världen, tillika den mest värdefulle, eftersom han bär på nyckeln som kan avslöja hemligheterna om utomjordingarnas teknologier. Utstött och utan vänner finns till slut bara en plats för honom att hålla sig gömd: i District 9.

Haha, som om nån orkade läsa igenom det där! Inte ens jag orkade det xD Men iaf.. Ska nog äta något nu, känner mig ganska hungrig!
Puss å kram <3

/C


Godmorgon gott folk!

Hellu =)
Bion igår var jätterolig :D Det var ju bara massa småbarn där med sina föräldrar, men jag å Madde har nog roligast ;) Å jag var ju så jävla snygg i mina 3D-glasögon xD Kommer upp bild senare ;) Men innan bion så käkade vi iaf, gott gott :D Å efter bion så tog vi bussen till Fruängen å därifrån gick vi hem till mig. Lilla Madde hade ju på sig högklackat, så hon gick i strumpor hem till mig typ för hon inte orkade gå i skorna :P Hemma hos mig så tog jag med mig lite saker jag behövde och sen drog vi ner till macken (då hade föresten jag hennes skor med 1 dm klack!!) å köpte lite saker, å så snackade vi med killarna i kassan, de va roliga, de trodde inte att jag var nykter, de trodde at jag antingen var full eller hög xD Men folk brukar väl tro det om mig när jag är med Madde :P

Vi gick iaf hela vägen hem till Madde, och när vi kom hem till henne så hade jag grovt ont i fötterna! Men vi möttes iaf av en glad Myran :) Vi satte oss å kollade på lite tv å käkade daimglass som vi köpt och drack läsk, väldigt gott ;) Innan vi gick å la oss så gick vi ut med Myran också på en liten kvällspromenad :) Hahaha å Madde sa nog den bästa svengelska meningen ever "Visst was is"  vilket låter väldigt mkt som "Which was it" så det tog ett tag innan jag fattade xD

Nu har vi iaf precis vaknat. Det var så kul, för när jag vaknade så såg jag min sko ligga i Maddes säng xP Fick en liten skrattattack då xD Var lilla Myran som busat med oss ;) Men nu ska vi väl gå upp ur sängen och käka frukost typ :)
Puss å kram <3

/C

Im so sexy!

*hosthost*


Lotta sitter och leker med mitt hår :P Så jag känner mig otroligt snygg nu ;) Men jag ska iaf sätta på mig linser å snygga till mig lite nu ;P sen ska jag ringa mamma och fråga henne när hon kommer hem för jag vill ha matkuponger av henne ;)
Puss å kram <3

/C

Hmm...

Jaa.. vad ska man säga om dagen?

Allt gick bra med Zingo iaf, han var så duktig :) Vi fick dock vänta i typ 20 min, men så kan det ju vara :P Hade iaf en väldigt snygg veterinär ;) Beställde tid den 27:e igen, då ska han få grundvaccin 2, chipmärkas och kastreras! Så då får han inte äta på morognen. Det kommer ju gå på en del också.. men det är ju precis när man fått lönen, så det funkar väl ;)

Skoldagen idag var ju som sagt kort. Men ja.. vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Vi satt mest och körde snurra flaskan.. men lite fick vi ju gjort på filmen iaf, så det är ju bra.

Ikväll ska iag jag och Madde på bio :) Vi ska se G-force, i 3D! :D Sen imorgon ska nog jag och Alex på bio också ;) Vad vi ska se vet jag däremot inte!


Puss å kram <3

/C

Katt i bur!

Så, nu är jag klar och Zingo sitter i buren :)
Dagens lektioner:

› Svenska
› LUNCH
› Rörlig bild

Så det är en relativt kort dag :) Dock så blir den ännu kortare för mig, för jag ska faktiskt inte på svenskan, å inte lunchen då heller, utan bara på rörlig bild.
Vad ska jag göra?
Jaa, det får ni inte veta ;) Kanske träffa någon? you never know ;)

Nu ska jag iaf ut med Dharma innan jag åker :) Så jag ska på med alla varma ytterkläder och ta å gå ut med henne :) ska dock ta och borsta tänderna först!
Puss å kram <3

/C

rubrik

Go'morron gott folk! :)
Hade en riktigt obehaglig dröm inatt.. usch usch >.< Den var inte rolig någonstans.. men men, nu är jag vaken iaf! Ska väl ta å käka lite frukost och klä på mig, sen ska jag leta upp en bur och lura in Zingo i den på nåt smart sätt ;P För han gillar inte burar så mkt, men jag ska locka med lite kattgodis ;)
Men nu måste jag äta, min mage kurrar!
Puss å kram <3

/C


Haha fail :P

Buss, Malmö

En man ~50 och hans dotter ~16 sitter och pratar. Pappan säger någonting till dottern som ser totalt oförstående ut.
Pappan: Men Ebba, har du inget ordförråd?
Dottern: Vad fan är "ordförråd"?

/C


Pinsamt!

Såg precis idol, det blev som jag trodde, Tove och Karolina gick vidare :D Det stog ju mellan Karolina och Camilla, och när Jihde läste upp måste Camilla ha hört fel för hon blev överlyckligt och hoppade upp i Jihdes famn typ :P Sen sa Jihde att det var Karolina som gick vidare, fyfan va hemskt för Camilla asså.. sen på slutet när hon kramade Jihde igen såg man att hon sa "Va pinsamt!" och det kan jag hålla med om.. riktigt pinsamt :P

Nu är det dags att sova iaf, ska bara borsta tänderna och byta om, sen ska jag krypa ner bresvid Zingo som redan ligger där och kurrar :)
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Natti :)

Vet ni vad jag kom på?
Jo, att efter imorgon så har jag 180 kr kvar av de 1000 jag fick av mamma å pappa, 500 gick ju till Erik, och sen går 320 till vaccineringen, så jag tänkte dra och köpa repair på apoteket, för den vi har hemma är nästan slut! och eftersom att min hud är så katastrofalt torr så tänkte jag vara smart att jag drar förbi apoteteket, köper Locobase/repair och sammtidigt passar på att hämta ut lite äckliga diabetessaker, visst är jag smart? :) För de äckliga diabetessakerna håller typ på å ta slut, och det tar typ en vecka att få allt, så då är det bra om jag tar tag i det så fort som möjligt :)
Men nu är det idol igen!
Puss å kram <3

/C

Kelig :)

Idolsnack - Karoline och Tove går vidare tror jag :)

Annars då.. jaa, jag har epilerat 1½ ben. Sen gjorde det för ont så jag la av :P får ta resten imorgon typ xP Har iaf en extremt kelig kissemiss i knät just nu :) Han har blivit så stooor, min lilla lilla Zingo håller ju på att bli stor! Han är ju för tusan snart 6 månader! Men så fin han är :) <3



klockan är iaf snart 10, imorn ska jag upp halv 8, kl 9 ska jag vi ju vara hos veterinären, så snart är det dags för mig att sova! Ska iaf ta ut linserna nu och kanske äta något litet, majs kanske :D
Puss å kram <3

/C 

Idol!

Woho, nu är det dags för idol :D
Puss å kram <3

/C

Lista (A)

Vem ringde dej senast? Mamma ^^


Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det från? "Tack, ska försöka... Tråkigt att vara ensam hemma... Puss!" Men vem det är ifrån får ni inte veta ;)


Kan du gå utan smink? Gör typ alltid det :D


Vad brukar folk få för intryck av dej?
You tell me :P


Har någon slagit dej väldigt hårt? Ehm.. jadu, några slag från brorsorna har man väl fått stå ut med :P och de kan ha varit väldgt hårda ibland xP


Vad kollar du på först hos en kille?
Ehm.. helheten typ? :P


Använder du parfym? IblandAnvänder du parfym? Ibland

Vad är klockan? 19:29


Vilken färg har din mobil? Svart och silver


Vad ska du göra nu?
läsa bloggar!


Känner du att du orkar med en fråga till?
sure


Vad tänker du när du vaknar?
Vad är klockan!?

Puss å kram <3

/C


Jahapp :P

Haha, går in å kollar bloggen, ser att jag har 3 nya kommentarer "kul!" tänker jag och kollar vad det står..



Ne.. men det är väl.. kul att folk tycker som jag... xP

Men iaf! Imorn ska jag till veterinär med Zingo! kl 9 ska vi vara där, så då får jag se till att gå upp i god tid så jag hinner med allt. Ska bli lite.. spännande ;P


:)
Puss å kram <3

/C

En köttätande växt har jag fått hem :D

Hellu :)
Idag efter skolan så åkte jag till mammas jobb, sen åkte hon och jag till Älvsjö där vi mötte upp Charlotte och gick till Hem och Villamässan :) Det var riktigt kul faktiskt! Sen blev jag kär. Totalt kär. Det fanns ett rött/svart/vitt kök, det såg precis ut som i mina drömmar! (är det föresten normalt att man som 17-åring drömmer om ett kök? xD) Så jäävla fint asså!

På bilderna är det dålig skärpa och det ser rosa ut, jag vet. Men seriöst, om ni åker dit, kolla in det köket asså! Så otroligt fint :) <3 <3 <3




Men iaf, det var massa andra fina saker där också :) Det vi fick med oss hem var osthållare eller vad man ska kalla det :P En hushållspappershållare, massagekudde (otroligt skön!!) och jag fick en köttätande växt av mamma :D :D Den ser ut ungefär så här, fast finare ;) den här bilden snodde jag från google ;P


Men nu ska jag käka, hörs sen!
Puss å kram <3

/C

KALLT!

Är det föresten bara jag som har börjat med mössa och halsduk? Seriöst, det är 3 grader ute! Har man inte det så är man fan galen :P


Men nu måste jag gå!
Puss å kram <3

/C


KLANT!

Va klantig jag är, tiden gick mycket fortare än jag trodde och sen var det plötslig för sent för att gå :P Så jag får ta nästa buss istället, då kommer jag typ 5-8 min sent, men men, så kan det gå :P 54 går min buss, så runt 20 i ska jag gå hemmifrån =)
Vi hörs när jag kommit hem igen!
Puss å kram <3

/C

Torsdag

Godmorgon.
Vaknade för 10 min sen, släppte nyss ut Dharma på tomten för hon gnällde så mycket. Så här se dagens lektioner ut:

› Mediekommunikation
› Engelska
› LUNCH
› Matte
› Klassråd

Inte speciellt rolig dag med andra ord... efter skolan ska vi ev. käka kebab, men vet inte om jag kan för jag ska nog med mamma på nån hus & hem-mässa tror jag det är :P

Ajuste, kollade precis och såg att Erik och Rabih gick vidare! Rabih var ju iofs jävligt bra så det var väl inte så oväntat! Det var väl för att Erik (min bror asså :P) känner Rasmus som jag hoppades på att han skulle vidare xP Men men, nu ska jag käka och ta min tablett.
Puss å kram <3

/C


RSS 2.0