Vi ska bli med katt igen :D

Hejsan hoppsan =)
Nu varnar jag er, för det här kommer bli ett jävla långt inlägg! :P
Okej, så igår så skulle vi först hämta Adde och Mimmi hos hennes pappa och sen åka till Mimmis mamma där Rickard skulle tatuera sig. Men vi kom iväg ganska sent, för jag skrev ju att jag skulle skälla ut Rickard, men det blev inte riktigt så. Stog mest tyst och med tårar i ögonen. Men aa, vi kom iväg till slut, så vi rejsade lite, dock körde vi ikapp en polisbil så då fick vi ta det lite lugnt :P men vi hann typ, kom bara 5 min sent ^^

Första jag gjorde när vi kom dit var att titta på de 8 kattungarna som var knappt en vecka gamla :D Så sjukt söta ^^ Mimmis mamma frågade om vi vill ha en, och Rickard sa ja! :D Så vi ska bli med katt igen :D Fast de är inte leveransklara förrän vid midsommar, men ändåå :D

Den mörkorange till vänster ska vi nog ha ^^



Sen så tog Mimmis mamma upp alla ungar på bordet så vi kunde kolla lite närmre på dem, men det skulle hon inte ha gjort! Katterna fick spel, de attackerade varandra och hundarna. Människorna som kom ivägen fick sin del också. Sprutade blod, inte kul! Så det blev ju lite lagom spänd stämning där kan jag lova :P Var på tal om att avliva katterna. De båda ärju omplaceringskatter och har tydligen attackerat förrut, helt oprovocerat. Så vi får väl se vad som händer.. De gör ju inget så länge de har kattungarna iaf.

Vid 1 så drog jag och Mimmi ut och gjorde iordning hästarna (tog tyvärr inga bilder, tog inte med mig kameran ut! :/) men det var jättekul :D  Pullan som jag red var så snäll ^^ Vi red till något ställe där de brukar köra cross typ? Så det var sand och jättekul att rida i, kändes som om man var i vilda western typ ;D Pullan var aspepp, galopperade massa med henne :D Det var skitkul, särskilt upp för backarna ^^ Men vi kom iaf till någon väg som vi inte visste vart den gick, och den red vi på :P Vi kom in i skogen och irrade runt där, kom ut på någon väg men var sen ganska vilse kan jag lova xD kom till en gigantisk vattenpöl iaf, då hade hästarna kul! De stog och sparkade i vattnet så vi blev lite halvt blöta sådär :P Sen skakade dem hela sig för att få bort vattnet, haha :D Men iaf, vi red på någon väg som verkade leda till en bondgård, men den var helt öde :P Till slut stötte vi på några som vi frågade var vi var och hur vi kom tillbaka till Rö, men strax efter det så kände Mimmi igen sig ändå ^^ Så äntligen så var vi på en väg som ledde tillbaka hem, men den var lååång kan jag lova! Världens raksträcka, men jag galopperade lite, så det var najs :D När vi till slut kom tillbaka, efter tre timmar ute, så var vi heelt slut och hungriga, men hennes mamma hade gjort gryta (de andra hade redan käkat, för vi var borta så länge xD) och det var sjukt gott ^^

Rickards tatuering var klar också, den blev cool :D


Och här är Addes som han gjorde förra lördagen


Rickard/Ragger, Mimmis moster och Mimmis mormor hade kommit dit också, så det var fullt ös ^^ Sen var Mimmis bror där också, han var där redan när vi kom, de hade fixat med hans tatuering, en stor drake över ena bröstet och sen bak lite på ryggen, den var fett snygg!

Här är förresten bild på deras fina hund som jag berättade om förrut :D
Golden retriver/Irländsk varghund/25% varg


Sen iaf så skulle Mimmi duscha innan vi drog vidare så vi gick upp och lyssnade på musik istället, jag och Rickard somnade där i soffan :P Men sen när hon var klar så drog vi. Adde och Mimmi åkte med Rickard2 (kan vi kalla honom :P) i hans jänkare, så åkte jag och Rickard i hans Saab ^^ Vi åkte först till Addes föräldrar där han snodde två öl av dem :P Sen åkte vi vidare till det där spökhuset jag berättade om för någon vecka sen, det som Mimmi är helt kär i och vill flytta in i ;)


Sen åkte vi hem till Mimmis pappa för hon skulle platta håret. Så vi hälsade på hennes pappa med tjej, och sen satt vi på hennse rum. Hon har fett cool vägg, man får klottra på den, så jag gjorde såklart min signaturfisk ;)



Sen hade Rickard och Rickard2 jättekul med gosedjuren, haha xD



Sen så drog vi till Rickard2 där vi lämnade Rickards Saab så åkte alla i Jänkaren istället. Då var det röj, det var skoj ^^ Var hemma ett tag hos Adde också, men sen åkte vi ut igen, då åkte vi och hämtade upp Rickards brur Nicke också =) Sen åkte vi in till stan och cruisade runt med hög volym på. Dock kan jag inte påstå att jag gillade musiken. Visst att man får ha sina åsikter, men att låta alla andra höra dem genom musiken man lyssnar på och skriker/sjunger med i ut genom fönstrerna. Det är överdrivet tycker jag.



Iaf så fick vi in en till snubbe i bilen, Patrik tror jag han hette? Han fick sitta i bagageluckan, och så åkte vi runt ganska länge. Men Rickard och Nicke bytte plats så Nicke blev chaufför och jag fick Rickard bredvid mig. Behövde honom kände jag, hade lite smått med ångest. Men sen ville Mimmi ha käk, så vi drog till MAX och åt. Haha, Adde var så jävla full kan jag lova :P Det har han ju varit sen Fredag kl 4 typ :P Så idag lär han inte må bra ;)






Efter Max iaf så åkte vi och lämnade Patrik och sen styrde bilen mot Åkersberga igen där vi skulle lämna av Adde, man han hade ju däckat i bilen, så det var inte det lättaste att få ut honom. Han hade dessutom druckit vodka så han var inte så jävla snäll kan jag lova. Nicke och Rickard fick in honom i sitt hus, men han kom ut sen igen, så när jag sa åt honom att gå och lägga sig så sa han "håll käften hora". Ja, jag blev sur :P gick ut och gav honom 3 bitchslappar. Jag fick ont i handen iaf, så han borde också fått ont! Rickard kallade han för toffel :P Men idag så fick jag ett förlåt sms, han ska aldrig mer dricka sprit sa han också när han pratade med Rickard xD Men iaf, sen lämnade vi honom där han stog på parkeringen. Vi åkte och lämnade Nicke vid hans bil, sen körde vi Mimmi och Rickard2 till Rickard2 där jag och Rickard tog hans Saab och åkte hem =)



Var skönt som fan att komma in i värmen och en varm skön säng vid typ kl 3-halv 4. Kröp ihop i Rickards famn, mysigt var det. Idag vaknade vi vid halv 11 typ? Rickard drog iväg för ett tag sen till sina föräldrar där han ska fixa sin motorcykel som vi ska åka på idag :D :D Men jag ska röra på mig snart också, ska lämna ett koppel till Alexandre =)
Puss å kram <3

/C



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0